Рецепт Стейк з Зубатка фото

Стейк з Зубатка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Зубатка
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Стейк

На обід або вечерю соковитий рибний стейк з овочами, запечений в духовці, - це відмінний варіант для всієї родини. Дуже рекомендую придивитися до цього рецепту і повторити його будинку! Чи не прогадаєте.

Залежно від ваших смакових уподобань, ви можете обрати, як приготувати стейк з зубатки: на грилі, сковороді або, як в даному випадку, запекти в духовці. Цей варіант ідеально підійде для тих, хто віддає перевагу більш здорову їжу. Що стосується овочів, то тут ви можете експериментувати.

  • Стейк з зубатки - 4 штуки
  • Лимон - 0.5 штуки
  • Помідор - 2 штуки
  • Цибулина - 1-2 штук
  • Морква - 1 штука
  • Сир - 50 грам
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
стейк з зубатки - фото крок 1
1. Рибку вимийте акуратно і обсушити паперовою серветкою.
стейк з зубатки - фото крок 2
2. Посоліть з усіх боків, додайте за смаком перець або спеції для риби. Вичавіть сік лимона, залиште на час, щоб зубатка просочилася смаками і ароматом.
стейк з зубатки - фото крок 3
3. Паралельно очистіть цибулю і моркву, подрібніть і обсмажте на середньому вогні до золотистого кольору. Лист фольги змастіть вершковим маслом, викладіть на нього стейк.
стейк з зубатки - фото крок 4
4. Помідори наріжте тонкими скибочками і викладіть зверху.
стейк з зубатки - фото крок 5
5. Перекладіть обсмажені овочі зі сковороди.
стейк з зубатки - фото крок 6
6. Присипте все тертим сиром. Ось така краса виходить.
стейк з зубатки - фото крок 7
7. Щільно загорніть кожен конвертик і викладіть у жароміцних форму. Надішліть в духовку, запікайте 30-40 хвилин при температурі 200 градусів.

Схожі рецепти