Стейк Зубатка
(покроковий рецепт з фото)
Поспішаю поділитися з вами дуже простим варіантом, як приготувати стейк зубатки з картоплею в духовці. Це відмінне блюдо для всієї родини на обід або вечерю. Дуже рекомендую спробувати!
Зубатку можна запікати цим же чином і без картоплі, але в такому варіанті вам не потрібно буде думати про те, що подати на гарнір. При бажанні, крім сиру, ви можете також додати соус на основі майонезу з часником і спеціями, наприклад. Буде дуже смачно. На кожен день і навіть на святковий стіл це - відмінне блюдо!
- Стейк зубатки - 2 штуки
- Картопля - 2-4 штук
- Сир - 50 грам
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1. Стейк вимийте, обсушити (або необхідно розморозити). Посоліть і поперчіть його на смак.
2. Картопля очистіть і наріжте середніми скибочками. Додайте сіль, спеції.
3. Лист фольги змастіть невеликою кількістю рослинного масла, викладіть на нього половину картоплі.
4. Зверху викладіть рибу.
5. Акуратно згорніть фольгу конвертиком і викладіть у жароміцних форму. Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку хвилин на 20.
6. Після акуратно розгорніть конвертик і присипте зверху все тертим сиром. Надішліть назад в духовку запікатися до готовності.
7. Ось така краса вийшла в результаті. Смачного!