Рецепт Стейк Зубатка фото

Стейк Зубатка
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Риба та морепродукти , Зубатка
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Стейк , Страви у фользі
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Поспішаю поділитися з вами дуже простим варіантом, як приготувати стейк зубатки з картоплею в духовці. Це відмінне блюдо для всієї родини на обід або вечерю. Дуже рекомендую спробувати!

Опис приготування:

Зубатку можна запікати цим же чином і без картоплі, але в такому варіанті вам не потрібно буде думати про те, що подати на гарнір. При бажанні, крім сиру, ви можете також додати соус на основі майонезу з часником і спеціями, наприклад. Буде дуже смачно. На кожен день і навіть на святковий стіл це - відмінне блюдо!

  • Стейк зубатки - 2 штуки
  • Картопля - 2-4 штук
  • Сир - 50 грам
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
стейк зубатки - фото крок 1
1. Стейк вимийте, обсушити (або необхідно розморозити). Посоліть і поперчіть його на смак.
стейк зубатки - фото крок 2
2. Картопля очистіть і наріжте середніми скибочками. Додайте сіль, спеції.
стейк зубатки - фото крок 3
3. Лист фольги змастіть невеликою кількістю рослинного масла, викладіть на нього половину картоплі.
стейк зубатки - фото крок 4
4. Зверху викладіть рибу.
стейк зубатки - фото крок 5
5. Акуратно згорніть фольгу конвертиком і викладіть у жароміцних форму. Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку хвилин на 20.
стейк зубатки - фото крок 6
6. Після акуратно розгорніть конвертик і присипте зверху все тертим сиром. Надішліть назад в духовку запікатися до готовності.
стейк зубатки - фото крок 7
7. Ось така краса вийшла в результаті. Смачного!

Схожі рецепти