Котлети з Зубатка
(покроковий рецепт з фото)
Соковиті і шалено смачні котлети з зубатки з хрусткою золотистою скоринкою стануть прекрасним другою стравою для святкового столу. Цей простий рецепт покаже, що вони ще й немудрі в готуванні.
Зубатка - одна з моїх самих любимо риб. Вона дуже ніжна, але при цьому досить жирна, в ній мало кісток і приємний аромат. Також вона багата вітамінами А і В, в ній дуже багато амінокислот, загалом, не риба, а просто дуже смачний джерело корисних речовин! Для приготування котлет з зубатки рекомендую брати свіжозамороженої рибу. Заздалегідь її почистіть, видаліть всі кісточки і приготуйте фарш. Далі дивіться рецепт.
- Файл Dentex - 800 грам
- Зелень рубана - 3 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
- Цибуля - 1 штука
- Манька - 3 Ст. Ложки
У фарш з зубатки додайте дрібно нарізану цибулю, можна ще раз прокрутити разом через м'ясорубку.
Потім всипте зелень і манку.
Додати сіль, поперчіть, додайте спецій для риби.
Ретельно перемішайте, сформуйте котлети і обваляйте їх у борошні.
Обсмажте котлети з двох сторін, а потім відправте в духовку на 20 хвилин при 200 З.
Готові котлети з зубатки рекомендую подавати з рисом або овочами. Смачного)
Готові котлети з зубатки рекомендую подавати з рисом або овочами. Смачного)