Рецепт Котлети з Зубатка фото

Котлети з Зубатка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Зубатка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Соковиті і шалено смачні котлети з зубатки з хрусткою золотистою скоринкою стануть прекрасним другою стравою для святкового столу. Цей простий рецепт покаже, що вони ще й немудрі в готуванні.

Опис приготування:

Зубатка - одна з моїх самих любимо риб. Вона дуже ніжна, але при цьому досить жирна, в ній мало кісток і приємний аромат. Також вона багата вітамінами А і В, в ній дуже багато амінокислот, загалом, не риба, а просто дуже смачний джерело корисних речовин! Для приготування котлет з зубатки рекомендую брати свіжозамороженої рибу. Заздалегідь її почистіть, видаліть всі кісточки і приготуйте фарш. Далі дивіться рецепт.

  • Файл Dentex - 800 грам
  • Зелень рубана - 3 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
  • Цибуля - 1 штука
  • Манька - 3 Ст. Ложки
котлети з зубатки - фото крок 1
У фарш з зубатки додайте дрібно нарізану цибулю, можна ще раз прокрутити разом через м'ясорубку.
котлети з зубатки - фото крок 2
Потім всипте зелень і манку.
котлети з зубатки - фото крок 3
Додати сіль, поперчіть, додайте спецій для риби.
котлети з зубатки - фото крок 4
Ретельно перемішайте, сформуйте котлети і обваляйте їх у борошні.
котлети з зубатки - фото крок 5
Обсмажте котлети з двох сторін, а потім відправте в духовку на 20 хвилин при 200 З.
Готові котлети з зубатки рекомендую подавати з рисом або овочами. Смачного)

Схожі рецепти