Рецепт Шпинат з яйцем фото

Шпинат з яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Овочі , Яйця , Шпинат
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , На природу , На сніданок
Гарячі страви
Кількість порцій: 1
Час приготування: 15 хв.

Хочу подедіться рецептом і показати як приготувати шпинат з яйцем - дуже просте, корисне і низькокалорійне блюдо, яке можна їсти на сніданок або вечерю. Також його можна подати як закуску.

Опис приготування:

Якщо у вас немає форми для яєчні, то сковороду потрібно дуже добре розжарити і простежити, щоб вона стояла на плиті рівно, тоді яйце не розтечеться і вам вдасться зберегти його круглу форму.

Також можна засмажити яєчню, поклавши на сковороду кільце великий ріпчастої цибулини. Кільце має бути заввишки близько 2-3 сантиметрів. Важливо, щоб його край був рівним, тоді яйце не витече.

  • Куряче яйце - 1 штука
  • Шпинат - 50 грам
  • Молоко - 50 мілілітрів
  • Сіль, перець - За смаком
  • Масло рослинне - 1 Чайна ложка
  • Часник - 1 зубчик
шпинат з яйцем - фото крок 1
Листя шпинату добре вимийте. Закип'ятіть воду і крутим окропом залийте шпинат на 1-2 хвилини. Потім злийте воду і злегка просушіть шпинат.
шпинат з яйцем - фото крок 2
У сковороду викладіть шпинат, включите середній вогонь. Влийте туди молоко і дабавьте зубчик часнику, роздавлений в чеснокодавке або подрібнений ножем. Протушкувати все, поки молоко не випарується.
шпинат з яйцем - фото крок 3
На чисту суху сковороду налийте трохи олії і розігрійте. Круглу форму для яішніца покладіть на сковороду і вбийте туди яйце. Нам потрібна рівна кругла яєчня. За смаком посоліть і поперчіть яйце і підсмажте.
шпинат з яйцем - фото крок 4
На блюдо викладіть подушку з листя шпинату. Щоб все виглядало естетично, намагайтеся викласти шпинат за формою глазуньи. На шпинат акуратно викладіть яйце. Важливо не пошкодити жовток і не дати йому розтектися

Схожі рецепти