Рецепт Шашлик зі свинини в гранатовому соку фото

Шашлик зі свинини в гранатовому соку
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Фрукти , Гранат
Вегетаріанське харчування
На природу , Літні
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 50 хв.

Соковитий, ніжний і дуже ароматний шашлик підкорить вас і ваших друзів своїм смаком. Дивіться, як приготувати шашлик зі свинини в гранатовому соку. Найсмачніший кисло-солодкий маринад!

Опис приготування:

Готувати такий шашлик - одне задоволення, що вже казати про його вишуканий смак з пікантною кислинкою і гостротою. Головне - обов'язково подрібнюємо цибулю до стану стружки, додаємо в маринад якісний натуральний гранатовий сік. Пригощайтеся із задоволенням!

  • Свинина - 2 кілограма
  • Цибуля - 3-4 штук
  • Гранатовий сік - 800 грам
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Koriandr - За смаком
  • Хміль-сунелі - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
шашлик зі свинини в гранатовому соку - фото крок 1
М'ясо вимийте, висушіть і наріжте прямокутними шматками 4х3 см.
Цибулю очистіть, частина наріжте кільцями, а другу дрібно подрібніть.
У каструлю складіть м'ясо з цибулею і перемішайте.
шашлик зі свинини в гранатовому соку - фото крок 2
Зверху насипте спеції: хміль-сунелі, насіння коріандру сіль, мелений чорний перець.
Влийте гранатовий сік, наливаючи його прямо на спеції. Перемішайте.
Додайте в маринад
2 столових ложки рослинної олії і ще раз добре перемішайте.
шашлик зі свинини в гранатовому соку - фото крок 3
Накрийте перевернутої тарілкою і притисніть гнітом, воно повинно бути повністю покрито маринадом. Шашлик повинен маринуватися 2-е суток в холодильнику.
шашлик зі свинини в гранатовому соку - фото крок 4
Насаджують на шампура і смажте над вугіллям до готовності, періодично перевертаючи навколо своєї осі.
шашлик зі свинини в гранатовому соку - фото крок 5
Готовий шашлик подавайте зі свіжими овочами, зеленню.

Схожі рецепти