Шашлик зі свинини в гранатовому соку
(покроковий рецепт з фото)
Соковитий, ніжний і дуже ароматний шашлик підкорить вас і ваших друзів своїм смаком. Дивіться, як приготувати шашлик зі свинини в гранатовому соку. Найсмачніший кисло-солодкий маринад!
Готувати такий шашлик - одне задоволення, що вже казати про його вишуканий смак з пікантною кислинкою і гостротою. Головне - обов'язково подрібнюємо цибулю до стану стружки, додаємо в маринад якісний натуральний гранатовий сік. Пригощайтеся із задоволенням!
- Свинина - 2 кілограма
- Цибуля - 3-4 штук
- Гранатовий сік - 800 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Koriandr - За смаком
- Хміль-сунелі - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
М'ясо вимийте, висушіть і наріжте прямокутними шматками 4х3 см.
Цибулю очистіть, частина наріжте кільцями, а другу дрібно подрібніть.
У каструлю складіть м'ясо з цибулею і перемішайте.
Цибулю очистіть, частина наріжте кільцями, а другу дрібно подрібніть.
У каструлю складіть м'ясо з цибулею і перемішайте.
Зверху насипте спеції: хміль-сунелі, насіння коріандру сіль, мелений чорний перець.
Влийте гранатовий сік, наливаючи його прямо на спеції. Перемішайте.
Додайте в маринад
2 столових ложки рослинної олії і ще раз добре перемішайте.
Влийте гранатовий сік, наливаючи його прямо на спеції. Перемішайте.
Додайте в маринад
2 столових ложки рослинної олії і ще раз добре перемішайте.
Накрийте перевернутої тарілкою і притисніть гнітом, воно повинно бути повністю покрито маринадом. Шашлик повинен маринуватися 2-е суток в холодильнику.
Насаджують на шампура і смажте над вугіллям до готовності, періодично перевертаючи навколо своєї осі.
Готовий шашлик подавайте зі свіжими овочами, зеленню.