Яловичина в гранатовому соку
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт підкорив мене з першої ложки, м'ясо неймовірно смачне і ароматне, і насправді всього три інгредієнти: м'ясо, Гранатовий сік, цибуля! Можна додати улюблених спецій. Дивіться рецепт!
Отже, розповідаю, як приготувати яловичину в гранатовому соку. Щоб вийшло по-справжньому смачна страва, не замінюйте гранати на сік з пакетиків, там барвники і багато цукру, який може зіпсувати смак, зробивши яловичину солодкої. Купити 1-2 два стиглих граната, відіжміть сік руками, відчуйте цей аромат. Яловичину добре вимийте, ображати жилки і плівки, поріжте на шматочки поперек волокон, тоді м'ясо буде швидко готова і смак ніжніше. Обсмажте на сильному вогні, потім додайте цибулю, сік і щільно закрийте кришкою, млоїте на повільному вогні до готовності. Час точно не можу сказати, тут все залежить від віку тварини і частини тушки. Хай щастить!
- Яловичина - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 500 грам
- Гранатовий сік натуральний - 120 мілілітрів
- Сіль, перець чорний мелений - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки