Рецепт Шашлик на гранатовому соку фото

Шашлик на гранатовому соку
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина, Фрукти, Гранат
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На вечерю, На природу
Гарячі страви, Шашлик

Рецепт приготування шашлику на гранатовому соку. Щоб м'ясо краще просочилося, його замочують в соку граната заздалегідь.

У процесі приготування м'ясо стає соковитим, ніжним і дуже смачним. Шашлик добре подавати з аджикою, ткемалі або кетчупом.

  • Свиняча шийка - 2 кілограма
  • Цибуля - 700 грам
  • Сік граната - 700 мілілітрів
  • Гострий червоний перець - 2 штуки
  • Хміль-сунелі - 2 Ст. Ложки
  • Перець - 1 За смаком
шашлик на гранатовому соку - фото крок 1
1. В першу чергу займемося м'ясом. М'ясо промиваємо та нарізаємо порційними шматочками.
шашлик на гранатовому соку - фото крок 2
2. Тепер очищаємо цибулю та нарізаємо його півкільцями. На невеликі шматочки нарізаємо гострий перчик.
шашлик на гранатовому соку - фото крок 3
3. У каструлю або глибоку миску складаємо м'ясо, перець і цибулю. Додаємо хмелі-сунелі і перець. Все ретельно перемішуємо. Робити це краще руками. Щоб перець не палив руки, краще одягнути рукавички.
шашлик на гранатовому соку - фото крок 4
4. Заливаємо соком граната, м'ясо повинно покритися повністю. Зверху пригорнемо тарілкою. Приблизно годин на дванадцять прибираємо в холодильник, або в якесь інше прохолодне місце.
шашлик на гранатовому соку - фото крок 5
5. Після, м'ясо нанизуємо на шампури (нещільно) і готуємо на вугіллі. Стежимо, щоб не підгоріло.

Схожі рецепти