Шашлик в гранатовому соку
(покроковий рецепт з фото)
До вашої уваги - простий рецепт приготування шашлику в гранатовому соку. Обов'язково ознайомтеся з цим способом приготування, маринад зробить м'ясо дуже м'яким, соковитим і ніжним. Так і тане в роті!
Подивіться, як приготувати шашлик в гранатовому соку! Смачно і ніжно! зазвичай, я знаю, додають оцет або лимон, але, як на мене, ці інгредієнти тільки сушать м'ясо. У той же час гранатовий сік, хоч і є досить кислим, такої біди з м'ясом не чинить, воно залишається м'яким і соковитим. Рекомендую!
- Свинина - 2 кілограма
- Гранатовий сік - 2 склянки
- Спеції - За смаком
1. М'ясо промиємо і обсушити. Нарізаємо його середніми шматочками.
2. Ось приблизно такого розміру. Додамо тепер спеції, причому трохи більше, ніж ви зазвичай додаєте, адже частина з них розчиниться в соку, а частина "стече" разом з жиром при смаженні. Нехай м'ясо тепер постоїть 10 хвилин.
3. А тепер додамо гранатовий сік і все гарненько перемішати. Нехай м'ясо настоюється 3-4 години в холодильнику.
4. От і все! Залишилося тільки посмажити смачні шашлики і насолоджуватися смаком!