Рецепт Шашлик з телятини по-кавказьки фото

Шашлик з телятини по-кавказьки
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
М'ясо , Телятина
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 6
Час приготування: 9 г. 0 хв.

Тепер ви теж дізнаєтеся про те, як приготувати шашлик з телятини по-кавказьки. Адже саме таке блюдо вважається еталоном для подібних. Його потрібно вміти робити всім любителям м'яса.

Опис приготування:

Напевно, це вийшов один з найбільш м'яких м'ясних шашликів! Традиційний маринад з вина та пряних приправ найкраще підкреслить істинний і насичений смак. На природі обов'язково зажарьте такий, якщо не готували до цього за традиційним рецептом. Також додайте на інший шпазі болгаскій перець з цибулею.

  • Телятина - 1200 грам
  • Бекон - 350 грам
  • Червоне вино напівсухе - 300 мілілітрів
  • Ріпчаста цибуля - 3 штуки
  • Розмарин сухий - 1 Чайна ложка
  • Струшуючи sushenaya - 0, 25 чайних ложки
  • Кінза сушена - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чебрець сухий - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
шашлик з телятини по-кавказьки - фото крок 1
Телятину промийте і наріжте шматочками по 4-5 см.
шашлик з телятини по-кавказьки - фото крок 2
Цибуля чистий, помийте і наріжте півкільцями. Додайте його до м'яса в миску. Туди ж влийте вино і олія. Додайте всі сухі приправи, перець і сіль. Перемішайте, закрийте пакетом або плівкою і залиште в холодильнику на 8 годин.
шашлик з телятини по-кавказьки - фото крок 3
В цей же час наріжте бекон шматочками, а по краях промажьте їх перцем з сіллю. Приберіть його в окремій чашці під поліетиленом в холодильник на цей же час.
шашлик з телятини по-кавказьки - фото крок 4
Тепер підготуйте мангал, надіньте на кожну шпажку (шампунь) по 4 шматочка телятини, як би звернув кожен в бекон.
шашлик з телятини по-кавказьки - фото крок 5
Смажте приблизно по 15 хвилин з кожного боку до потрібного вас стану засмажкою. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти