Шашлик з телятини по-кавказьки
(покроковий рецепт з фото)
Тепер ви теж дізнаєтеся про те, як приготувати шашлик з телятини по-кавказьки. Адже саме таке блюдо вважається еталоном для подібних. Його потрібно вміти робити всім любителям м'яса.
Напевно, це вийшов один з найбільш м'яких м'ясних шашликів! Традиційний маринад з вина та пряних приправ найкраще підкреслить істинний і насичений смак. На природі обов'язково зажарьте такий, якщо не готували до цього за традиційним рецептом. Також додайте на інший шпазі болгаскій перець з цибулею.
- Телятина - 1200 грам
- Бекон - 350 грам
- Червоне вино напівсухе - 300 мілілітрів
- Ріпчаста цибуля - 3 штуки
- Розмарин сухий - 1 Чайна ложка
- Струшуючи sushenaya - 0, 25 чайних ложки
- Кінза сушена - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чебрець сухий - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Телятину промийте і наріжте шматочками по 4-5 см.
Цибуля чистий, помийте і наріжте півкільцями. Додайте його до м'яса в миску. Туди ж влийте вино і олія. Додайте всі сухі приправи, перець і сіль. Перемішайте, закрийте пакетом або плівкою і залиште в холодильнику на 8 годин.
В цей же час наріжте бекон шматочками, а по краях промажьте їх перцем з сіллю. Приберіть його в окремій чашці під поліетиленом в холодильник на цей же час.
Тепер підготуйте мангал, надіньте на кожну шпажку (шампунь) по 4 шматочка телятини, як би звернув кожен в бекон.
Смажте приблизно по 15 хвилин з кожного боку до потрібного вас стану засмажкою. Приємного вам апетиту!