Рецепт Яловичина по-кавказьки фото

Яловичина по-кавказьки
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Як і у всій кавказької кухні, в цьому рецепті приготування яловичини по-кавказьки буде багато м'яса і овочів, ну а про смак і аромат я взагалі мовчу. Словами це пишність досить важко описати!

Опис приготування:

Це, можна сказати, класичний рецепт яловичини по-кавказьки з великою кількістю овочів і сухофруктів. Чудовий смак цього блюда настільки насичений, а аромат настільки яскравий, що ще в процесі приготування себе досить важко стримати від того, щоб почати їсти його напівготове. До того ж, це чудовий варіант на той випадок, якщо ви чекаєте гостей, впевнена, вони залишаться в невимовному захваті від цієї страви, і зараз я розповім вам, як зробити яловичину по-кавказьки, неймовірно смачно і ситно.

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Помідори - 3 штуки
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Гострий червоний перець - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Чорнослив - 100 грам
  • Чорнослив - 100 грам
  • Кріп свіжий - 50 грам
  • Петрушка свіжа - 100 грам
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
яловичина по-кавказьки - фото крок 1
Морква трьом на крупній тертці.
яловичина по-кавказьки - фото крок 2
Перець нарізаємо брусочками.
яловичина по-кавказьки - фото крок 3
А цибулю середніми кубиками.
яловичина по-кавказьки - фото крок 4
Курагу і чорнослив так само нарізаємо невеликими брусочками.
яловичина по-кавказьки - фото крок 5
Потім помідори, їх ми теж ріжемо на кубики.
яловичина по-кавказьки - фото крок 6
У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому ріпчасту цибулю і нарізану кільцями гострий перець.
яловичина по-кавказьки - фото крок 7
Коли цибуля стане золотистого кольору, додаємо до нього болгарський перець.
яловичина по-кавказьки - фото крок 8
Через 3-5 хвилин викладаємо морква.
яловичина по-кавказьки - фото крок 9
Поки овочі обсмажуються, ми нарізаємо яловичину на порційні шматочки товщиною близько 1, 5 сантиметрів.
яловичина по-кавказьки - фото крок 10
Нам необхідно відбити кожен шматочок м'яса.
яловичина по-кавказьки - фото крок 11
Потім додаємо на сковороду чорнослив і і курагу.
яловичина по-кавказьки - фото крок 12
Солимо і посипаємо чорним меленим перцем, викладаємо нарізані помідори, і все разом готуємо ще 5 хвилин.
яловичина по-кавказьки - фото крок 13
Дрібно нарізаємо свіжий кріп.
яловичина по-кавказьки - фото крок 14
І петрушку. Жаліти зелені не треба, вона ніколи не зашкодить м'яса.
яловичина по-кавказьки - фото крок 15
Деко застилає фольгою і щедро посипаємо нарізаною зеленню. Додаємо трохи солі і спецій і пару лаврових листочків.
яловичина по-кавказьки - фото крок 16
Розкладаємо поверх зелені шматки яловичини.
яловичина по-кавказьки - фото крок 17
Наверх обсмажені овочі, а потім знову шар зелені.
яловичина по-кавказьки - фото крок 18
Зверху так само закриваємо фольгою і ставимо в розігріту до 240 градусів духовку. Готуємо 20 хвилин, потім зменшуємо вогонь і далі готуємо при температурі близько 200 градусів. Час приготування 45-50 хвилин. Якщо після закінчення часу в страві буде багато залишатися багато рідини, той час приготування можна збільшити.

Схожі рецепти