Баклажани по-кавказьки
(покроковий рецепт з фото)
От уже хто дійсно знає толк в приготуванні страв з баклажанів, так це кавказці. Тільки вони вміють, зібравши разом соковиті овочі та додавши до них правильні спеції, отримати справжній шедевр.
Я вже не знаю, для кого як, але особисто для мене кавказька традиційна кухня найулюбленіша на світі, адже тільки в ній можна зустріти такі приголомшливі поєднання смаків і ароматів. Ну а оскільки овочі, баклажани зокрема, займають в цій кухні почесне місце, то я не змогла обійти стороною цей відмінні рецепт приготування баклажанів по-кавказьки і тепер поспішаю поділитися ним з вами. Ця страва, на мій погляд, відмінний літній варіант для сімейної вечері або обіду і, незважаючи на те, що в ньому абсолютно немає м'яса, воно все ж виходить досить ситне і поживне, так що голодним ніхто не залишиться. Ну а оскільки в свіжих овочах нестачі зараз немає, я пропоную вам обов'язково приготувати баклажани по-кавказьки в домашніх умовах і ви зрозумієте, наскільки це блюдо приголомшливе.
- Баклажан - 3-4 штук
- Перець солодкий - 2-3 штук
- Перець гострий - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
- Морква - 2 штуки
- Часник - 6-7 зубчиків
- Помідор - 3-4 штук
- Масло рослинне - 0, 5 склянки
- Зелень свіжа - 100 грам(Braai, базилік, петрушка, кріп)
- Спеції - За смаком (хміль-сунелі, перець чорний мелений)
- Сіль - За смаком