Рецепт Котлети по-кавказьки фото

Котлети по-кавказьки
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Птах, Курка
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Котлети по-кавказьки - ароматні і дуже соковиті котлети, які просто ідеально підійдуть до будь-якого прийому їжі. Подавати котлети до столу можна з будь-яким гарніром - каші, картопля, овочі або салати.

Готуємо котлети по-кавказьки - соковиті і ароматні. Найголовніше, в рецепті важливо використовувати побільше цибулі, тоді котлети будуть соковитими. Важливу роль відіграє додавання зелені - це може бути петрушка, кріп або кінза.


  • Домашня курка - 400 грам
  • Цибуля ріпчаста - 120 грам
  • Зелень - 15 грам
  • Курячі яйця - 1 штука
  • Масло рослинне - 30 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Сухий часник - За смаком
котлети по-кавказьки - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
котлети по-кавказьки - фото крок 2
Домашню курку промийте і просушіть, видаліть кістки. М'ясо курки наріжте невеликими шматочками.
котлети по-кавказьки - фото крок 3
Пропустіть підготовлене куряче м'ясо через м'ясорубку.
котлети по-кавказьки - фото крок 4
Очистіть цибулю і сполосніть, просушіть. Наріжте цибулю дуже дрібно, якщо не впораєтеся самостійно, подрібніть в чаші кухонного блендера. Додайте цибулю до курячого фаршу.
котлети по-кавказьки - фото крок 5
Зелень сполосніть і просушіть, дрібно наріжте і додайте в фарш. Додайте сіль, перець, сухий часник.
котлети по-кавказьки - фото крок 6
Ретельно вимішуйте фарш, вбийте куряче яйце і продовжуйте заважати фарш.
котлети по-кавказьки - фото крок 7
Сформуйте невеликі котлети і смажте їх на рослинному маслі по 5-7 хвилин з кожного боку, після тушкуйте 5-7 хвилин. Готові котлети подавайте до столу.
котлети по-кавказьки - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти