Котлети по-кавказьки
(покроковий рецепт з фото)
Котлети по-кавказьки - ароматні і дуже соковиті котлети, які просто ідеально підійдуть до будь-якого прийому їжі. Подавати котлети до столу можна з будь-яким гарніром - каші, картопля, овочі або салати.
Готуємо котлети по-кавказьки - соковиті і ароматні. Найголовніше, в рецепті важливо використовувати побільше цибулі, тоді котлети будуть соковитими. Важливу роль відіграє додавання зелені - це може бути петрушка, кріп або кінза.
- Домашня курка - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 120 грам
- Зелень - 15 грам
- Курячі яйця - 1 штука
- Масло рослинне - 30 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Сухий часник - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Домашню курку промийте і просушіть, видаліть кістки. М'ясо курки наріжте невеликими шматочками.
Пропустіть підготовлене куряче м'ясо через м'ясорубку.
Очистіть цибулю і сполосніть, просушіть. Наріжте цибулю дуже дрібно, якщо не впораєтеся самостійно, подрібніть в чаші кухонного блендера. Додайте цибулю до курячого фаршу.
Зелень сполосніть і просушіть, дрібно наріжте і додайте в фарш. Додайте сіль, перець, сухий часник.
Ретельно вимішуйте фарш, вбийте куряче яйце і продовжуйте заважати фарш.
Сформуйте невеликі котлети і смажте їх на рослинному маслі по 5-7 хвилин з кожного боку, після тушкуйте 5-7 хвилин. Готові котлети подавайте до столу.
Смачного!