Шашлик з форелі
(покроковий рецепт з фото)
Давайте приготуємо дуже смачний шашлик з форелі. Форель - дивовижна риба, готувати і їсти її - одне задоволення, особливо якщо справа відбувається на природі. Рецепт шашлику з форелі - читаємо!
Шашлик з форелі виходить дуже соковитим, адже сама по собі форель - жирна риба. Маринад рибі надає особливий пряний аромат і присмак, і в кінцевому рахунку у нас на виході виходить дуже смачне, ніжне і соковите блюдо. Таке блюдо прикрасить будь-який пікнік! Подавати шашлик з форелі рекомендую з зеленню, овочами і білим вином. Добре підійде і світле пиво - перевірено Бажаю удачі!
- Форель - 2 кілограма
- Цибуля - 2 штуки
- Лимон - 1 штука
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Червоний і чорний перець - - За смаком (мелений)
- Koriandr, мускатний горіх, орегано, чебрець - - За смаком
- Сіль - - За смаком
Рибу гарненько моєму, очищаємо від луски. Просушуємо паперовим рушником і нарізаємо стейками.
Цибулю нарізаємо кільцями.
На жаль, наступну фотографію я втратила. Тому уявляйте: в глибокий посуд складаємо цибулю, наші стейки, їх солимо, перчим, приправляем по смаки. Потім в рибу видавлюємо сік лимона, додаємо ложку майонезу і гарненько все перемішуємо руками. Після чого форель накриваємо і залишаємо маринуватися на 3 годину! Потім готуємо вугілля (не найсильніші) і викладаємо нашу рибку на сітку.
Обсмажуємо з двох сторін до золотистого кольору. Це займе приблизно 15 хвилин.
Потім рибку перекладаємо в блюдо і подаємо до столу. Приємного пікніка; )