Рецепт Шашлик з форелі фото

Шашлик з форелі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Форель
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На природу, На святковий стіл
Гарячі страви, Шашлик

Давайте приготуємо дуже смачний шашлик з форелі. Форель - дивовижна риба, готувати і їсти її - одне задоволення, особливо якщо справа відбувається на природі. Рецепт шашлику з форелі - читаємо!

Шашлик з форелі виходить дуже соковитим, адже сама по собі форель - жирна риба. Маринад рибі надає особливий пряний аромат і присмак, і в кінцевому рахунку у нас на виході виходить дуже смачне, ніжне і соковите блюдо. Таке блюдо прикрасить будь-який пікнік! Подавати шашлик з форелі рекомендую з зеленню, овочами і білим вином. Добре підійде і світле пиво - перевірено Бажаю удачі!

  • Форель - 2 кілограма
  • Цибуля - 2 штуки
  • Лимон - 1 штука
  • Майонез - 1 Ст. Ложка
  • Червоний і чорний перець - - За смаком (мелений)
  • Koriandr, мускатний горіх, орегано, чебрець - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
шашлик з форелі - фото крок 1
Рибу гарненько моєму, очищаємо від луски. Просушуємо паперовим рушником і нарізаємо стейками.
шашлик з форелі - фото крок 2
Цибулю нарізаємо кільцями.
шашлик з форелі - фото крок 3
На жаль, наступну фотографію я втратила. Тому уявляйте: в глибокий посуд складаємо цибулю, наші стейки, їх солимо, перчим, приправляем по смаки. Потім в рибу видавлюємо сік лимона, додаємо ложку майонезу і гарненько все перемішуємо руками. Після чого форель накриваємо і залишаємо маринуватися на 3 годину! Потім готуємо вугілля (не найсильніші) і викладаємо нашу рибку на сітку.
шашлик з форелі - фото крок 4
Обсмажуємо з двох сторін до золотистого кольору. Це займе приблизно 15 хвилин.
шашлик з форелі - фото крок 5
Потім рибку перекладаємо в блюдо і подаємо до столу. Приємного пікніка; )

Схожі рецепти