Шашлик з форелі на решітці
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати шашлик з форелі на решітці дуже просто і швидко. Візьміть велику рибу і обробити її на шматки, ось в принципі і все. Вугілля і решітка - і за півгодини у вас готове делікатесне блюдо!
Приготувати шашлик з форелі на решітці можна і вдома, якщо у вашій печі є функція гриль. Пам'ятайте, що червона риба готується дуже швидко. Якщо ви її перетримаєте, то отримаєте сухувату рибку. А це, звичайно, злочин! так, що запам'ятайте - головне правило - швидко. Тому шашлик з форелі на решітці можна віднести до рятувальних страв для людей у яких немає часу, але є тяга до здорового способу життя. Успіхів і приємного апетиту!
- Форель - 1 кілограм
- Перець білий - За смаком
- Лимон - 2 штуки
- Чорний перець - За смаком
Рибу очистити від луски і порізати на шматки.
Порізати рибу на філейні шматки, додати спеції, сіль, з лимонів вичавити сік. Дати постояти 5-10 хвилин.
Приготувати вугілля.
На решітку укласти рибу з лимоном.
Запікати 10 хвилин двох сторін.
Смачного!