Рецепт Шашлик з риби на решітці фото

Шашлик з риби на решітці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
ПП рецепти
На природу
Гарячі страви, Шашлик

Розповім вам, як приготувати шашлик з риби на решітці. Це зовсім нескладно, особливо, якщо вам пощастить купити вже оброблену рибу. Беріть на замітку мій рецепт!


Шашлик з риби стане прикрасою будь-якого столу. Його можна приготувати на решітці, на мангалі і навіть в домашніх умовах в духовці, використовуючи шпажки. Візьмемо доступну за ціною червону рибу - горбушу. Ви можете використовувати будь-яку іншу рибу сімейства лососевих. Блюдо виходить не тільки дуже смачне, але і майже дієтичне. Пікніковий сезон в розпалі! неодмінно спробуйте!


  • Горбуші - 1 штука
  • Сік лимона - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
шашлик з риби на решітці - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
шашлик з риби на решітці - фото крок 2
Відріжте у риби голову і хвіст. Зріжте плавники. Якщо необхідно видалити нутрощі, потім рибу промийте та висушіть паперовим рушником. Наріжте тушку стейками середньої товщини.
шашлик з риби на решітці - фото крок 3
Перекладіть нарізані шматочки в глибоку миску. Полийте рибу соком лимона, посипте сіллю і чорним меленим перцем. Залиште рибу маринуватися буквально на 10-15 хвилин.
шашлик з риби на решітці - фото крок 4
Потім викладіть рибу на решітку і відразу відправте на мангал з розжареним вугіллям.
шашлик з риби на решітці - фото крок 5
Час приготування шашлику не більше 7-10 хвилин. У процесі запікання рибу необхідно перевернути один раз.
шашлик з риби на решітці - фото крок 6
Шашлик з риби на решітці готовий. Смачного!

Схожі рецепти