Рецепт Шашлик з осетрини на решітці фото

Шашлик з осетрини на решітці
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Цибуля , Осетер
ПП рецепти
На вечерю , На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 5 г. 0 хв.

На природу можна зробити шашлики не тільки з м'яса. Дуже популярний шашлик з риби. Можна використовувати червону або білу тушку. Розповім, як приготувати шашлик з осетрини на решітці.

Опис приготування:

Рибний шашлик настільки ж смачний, як м'ясний. Навіть якщо ви ніколи ще не пробували зробити такий, наполегливо рекомендую. Можна нарізати рибку шматочками (стейки) або залишити тушку цілком, якщо рибка невелика. Підходять будь-які спеції і свіжі трави. Подавайте такий шашлик з овочами або іншим гарніром.

  • Осетрина - 1 кілограм
  • Цибуля - 0, 5 кілограма
  • Коріандр мелений - 1 грам
  • Сіль, перець - За смаком
1
Вимийте осетра, відріжте голову і хвіст, зніміть шкіру і наріжте рибку невеликими шматочками.
2
Очистіть цибулю і натріть його на тертці, викладіть в миску рибу, цибуля, додайте спеції, сіль і добре перемішайте.
3
Накрийте миску плівкою або кришкою, надішліть шашлик мінімум на 4 години в холодильник.
4
Дерев'яні шпажки розмочити у воді (залиште їх у воді на 20 хвилин), потім розподіліть рибний шашлик на шпажках і викладіть на решітку.
5
Обсмажуйте шашлики близько 15 хвилин, регулярно перевертаючи. Подавайте відразу після приготування.

Схожі рецепти