Шашлик з осетрини
(покроковий рецепт з фото)
Якщо на пікніку ви вирішили готувати рибу, то вибирайте сімейство осетрових. У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати шашлик з осетрини. Шашлик виходить вишуканим, соковитим і смачним.
Шашлик з риби готується значно швидше м'ясного.
Осетрина жирніше багатьох сортів риби, тому готувати її на грилі краще, вона виходить соковитою і її не так легко пересушити.
До такого шашлику можна приготувати печені на грилі овочі або картопля.
Смачного!
- Осетер - 2 штуки
- Велика морська сіль - За смаком
- Біле напівсолодке вино - 50 мілілітрів
- Перець білий смежемолотий - За смаком
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Приправа для риби - 2 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 50 мілілітрів
1
Рибу промийте, відділи potrohov, плавників і луски.
2
Зніміть шкуру з тушки, для цього швидко обшпарте її окропом, потім - відразу холодною водою. Так її буде легко відокремити від скелета.
3
Tushku відділів скелета, наріжте шматочки філе по 3 см.
4
Всі інгредієнти для маринаду змішайте в мисці і додайте до нього рибу, добре перемішайте.
5
Рибу в маринаді поставте в холодильник на 1 час, накривши кришкою.
6
Готове м'ясо риби надіньте на шампури і смажте до готовності. На це піде хвилин 6.