Рецепт Шашлик з осетрини фото

Шашлик з осетрини
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Риба та морепродукти , Осетер
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Якщо на пікніку ви вирішили готувати рибу, то вибирайте сімейство осетрових. У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати шашлик з осетрини. Шашлик виходить вишуканим, соковитим і смачним.

Опис приготування:

Шашлик з риби готується значно швидше м'ясного.

Осетрина жирніше багатьох сортів риби, тому готувати її на грилі краще, вона виходить соковитою і її не так легко пересушити.

До такого шашлику можна приготувати печені на грилі овочі або картопля.

Смачного!

  • Осетер - 2 штуки
  • Велика морська сіль - За смаком
  • Біле напівсолодке вино - 50 мілілітрів
  • Перець білий смежемолотий - За смаком
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Приправа для риби - 2 Ст. Ложки
  • Лимонний сік - 50 мілілітрів
1
Рибу промийте, відділи potrohov, плавників і луски.
2
Зніміть шкуру з тушки, для цього швидко обшпарте її окропом, потім - відразу холодною водою. Так її буде легко відокремити від скелета.
3
Tushku відділів скелета, наріжте шматочки філе по 3 см.
4
Всі інгредієнти для маринаду змішайте в мисці і додайте до нього рибу, добре перемішайте.
5
Рибу в маринаді поставте в холодильник на 1 час, накривши кришкою.
6
Готове м'ясо риби надіньте на шампури і смажте до готовності. На це піде хвилин 6.

Схожі рецепти