Суп з осетрини з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти про один чудовому рецепті обідньої страви, а саме - як зробити суп з осетрини з картоплею. Він складається з найпростіших інгредієнтів, які завжди під рукою. Економно і смачно
Приготуємо суп з осетрини з картоплею в домашніх умовах. Як відомо, осетрина вважається царської рибою. Вона містить масу корисних кислот і вітамінів груп В, З і РР. Рибний суп виходить легким, прозорим і при цьому по справжньому насиченим. Вдалого приготування!
- Осетер - 500 грам
- Картопля - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Лавровий лист - 2 штуки
- Сіль і перець - За смаком
- Вода - 2 L
- Олія соняшникова - За смаком
Осетрину обробіть, промийте і розріжте на шматочки.
Ставимо каструлю з водою на середній вогонь, додаємо рибу. Кип'ятимо, видаляючи піну. Варимо 20 хвилин, бульйон проціджуємо.
Картопля моєму, чистимо і нарізаємо кубиками. Додаємо в киплячий бульйон.
Очищаємо і нарізаємо кубиками цибулю і моркву. Обсмажуємо овочі на рослинному маслі до м'якості.
Кладемо зажарку в суп, додаємо лаврові листи, сіль і перець за смаком. Варимо до готовності картоплі.
Смачного!