Рецепт Суп з осетрини фото

Суп з осетрини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Осетер
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Супи
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 хв.

Дивний смак осетрини робить цей рецепт унікальним. Сьогодні вам стане відомо, як приготувати суп з осетрини в домашніх умовах. Повірте, домочадці будуть в захваті!

Опис приготування:

Осетер - унікальна риба, яка має дивовижні смаковими властивостями, крім цього вона ще шалено корисна і поживна. Суп з осетрини виходить пікантним і ароматним. Перед подачею рекомендується прикрасити готовий суп рубаною зеленню, каперсами і оливками. Обов'язково спробуйте цей рецепт, якщо стандартні рибні супи вам вже набридли.

  • Осетер - 1, 5 кілограма
  • Вода - 4 склянки
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Гриби - 0, 5 кілограма (печериці)
  • Luk-salotų - 5 штук
  • Морква - 1 штука
  • Стебло селери - 1 штука
  • Лук-пориста - 1 штука
  • Пастернак - 1 штука
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Каперсами - 2 чайних ложки
  • Маслини подрібнені - 1 Ст. Ложка
  • Мариновані огірки - 3 штуки
  • Сіль, перець - За смаком
1
Для приготування рибного бульйону необхідно відокремити хребет від м'яса, після цього наповнюємо каструлю водою і поміщаємо туди хребет. М'ясо осетра поміщаємо в духовку на 25 хвилин 150 градусів в рукаві, попередньо приправивши його спеціями.
2
Тим часом на розігріту сковороду викладаємо вершкове масло і обсмажуємо на ньому цибулю до золотистої скоринки, після чого додаємо гриби. Додаємо сіль, перець, томатну пасту і добре перемішуємо.
3
Дістаємо осетра з духовки і укладаємо його поверх лука, зверху викладаємо шалот і нарізані овочі. Заливаємо бульйоном і тушкуємо, накривши кришкою, протягом 20 хвилин. Періодично перемішуємо всі інгредієнти.
4
Готову зажарку з осетром додаємо в рибний бульйон, варимо до готовності ще 10-15 хвилин. Суп з осетра готовий, смачного!

Схожі рецепти