Суп з осетрини
(покроковий рецепт з фото)
Дивний смак осетрини робить цей рецепт унікальним. Сьогодні вам стане відомо, як приготувати суп з осетрини в домашніх умовах. Повірте, домочадці будуть в захваті!
Осетер - унікальна риба, яка має дивовижні смаковими властивостями, крім цього вона ще шалено корисна і поживна. Суп з осетрини виходить пікантним і ароматним. Перед подачею рекомендується прикрасити готовий суп рубаною зеленню, каперсами і оливками. Обов'язково спробуйте цей рецепт, якщо стандартні рибні супи вам вже набридли.
- Осетер - 1, 5 кілограма
- Вода - 4 склянки
- Вершкове масло - 50 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Гриби - 0, 5 кілограма (печериці)
- Luk-salotų - 5 штук
- Морква - 1 штука
- Стебло селери - 1 штука
- Лук-пориста - 1 штука
- Пастернак - 1 штука
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Каперсами - 2 чайних ложки
- Маслини подрібнені - 1 Ст. Ложка
- Мариновані огірки - 3 штуки
- Сіль, перець - За смаком
1
Для приготування рибного бульйону необхідно відокремити хребет від м'яса, після цього наповнюємо каструлю водою і поміщаємо туди хребет. М'ясо осетра поміщаємо в духовку на 25 хвилин 150 градусів в рукаві, попередньо приправивши його спеціями.
2
Тим часом на розігріту сковороду викладаємо вершкове масло і обсмажуємо на ньому цибулю до золотистої скоринки, після чого додаємо гриби. Додаємо сіль, перець, томатну пасту і добре перемішуємо.
3
Дістаємо осетра з духовки і укладаємо його поверх лука, зверху викладаємо шалот і нарізані овочі. Заливаємо бульйоном і тушкуємо, накривши кришкою, протягом 20 хвилин. Періодично перемішуємо всі інгредієнти.
4
Готову зажарку з осетром додаємо в рибний бульйон, варимо до готовності ще 10-15 хвилин. Суп з осетра готовий, смачного!