Рецепт Стейк з осетрини фото

Стейк з осетрини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Осетер
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Стейк
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 хв.

Осетер - це та риба, яку потрібно готувати просто і швидко. Цю смачну і благородну рибу я і пропоную вам приготувати найближчим часом. Дивіться і запам'ятовуйте, як приготувати стейк з осетрини.

Опис приготування:

Осетер - це та риба, яку, щоб зіпсувати, треба сильно постаратися. Але у деяких початківців кухарів це виходить. Я розповім вам, як приготувати стейк з осетрини так, щоб він вийшов смачним і соковитим. Рецепт приготування цієї страви досить простий, особливі спеції до цієї царської рибку не потрібні. Готуємо!


  • Осетрина - 1 кілограм
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
  • Пряні трави - 1 Чайна ложка (суміш прованських трав)
1
Рибу потрібно добре помити від слизу, обсушити і нарізати на стейки товщиною 2, 5-3 см.
2
Змішайте сіль, перець і трави. Цією сумішшю добре обсипте стейки осетра, потім збризніть соком лимона.
3
Хвилин через 15 нагріваємо сковороду гриль, змащуємо її злегка рослинним маслом, викладаємо стейки.
4
Смажимо по 3 хвилини з кожного боку.
5
Точно так же стейки осетра можна підготувати на мангалі. Тільки час приготування на мангалі - по 10 хвилин з кожного боку.
Ну, от і все, подаємо до осетрові оливки, свіжі овочі. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти