Рецепт Шашлик по-Хански фото

Шашлик по-Хански
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
М'ясо, Субпродукти, Печінка
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На природу
Гарячі страви, Шашлик

Щоб приготувати шашлик по-Хански потрібно попрацювати. Це мабуть найоригінальніший шашлик з усіх тих, що я пробувала. Я люблю печінку і тому мені шашлик дуже сподобався! Спробуйте, ось рецепт!

Шашлик по-Хански можна робити не тільки з фаршем з печінки, але і з сирими шматками печінки, можна в сальник загорнути дрібно порізані помідори, цибуля і болгарський перець. Головним залишається принцип - начинка загортається в сальник. На мою думку, шашлик по-Хански

Можна віднести до розряду делікатесів. Я робила шашлик по-Хански з тонко відбитої свинини, печінку при цьому брала не сиру, а у вигляді готового фаршу. Захопленню не було кінця!

Спробуйте самі! Успіхів і приємного апетиту!

  • Печінка - 700 грам
  • Сальник - 400 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Олія - 2 Ст. Ложки
шашлик по-Хански - фото крок 1
Печінка і цибулю порізати і обсмажити на маслі.
шашлик по-Хански - фото крок 2
Печінка перекрутити в фарш, посолити поперчити за смаком.
шашлик по-Хански - фото крок 3
Жирову сітку (сальник) порізати на квадрати.
шашлик по-Хански - фото крок 4
На сальник викласти фарш і загорнути конверт.
шашлик по-Хански - фото крок 5
Шашлик нанизати на шампури.
шашлик по-Хански - фото крок 6
Смажити на вугіллі до золотого кольору.
шашлик по-Хански - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти