Шашлик по-Хански
(покроковий рецепт з фото)
Щоб приготувати шашлик по-Хански потрібно попрацювати. Це мабуть найоригінальніший шашлик з усіх тих, що я пробувала. Я люблю печінку і тому мені шашлик дуже сподобався! Спробуйте, ось рецепт!
Шашлик по-Хански можна робити не тільки з фаршем з печінки, але і з сирими шматками печінки, можна в сальник загорнути дрібно порізані помідори, цибуля і болгарський перець. Головним залишається принцип - начинка загортається в сальник. На мою думку, шашлик по-Хански
Можна віднести до розряду делікатесів. Я робила шашлик по-Хански з тонко відбитої свинини, печінку при цьому брала не сиру, а у вигляді готового фаршу. Захопленню не було кінця!
Спробуйте самі! Успіхів і приємного апетиту!
- Печінка - 700 грам
- Сальник - 400 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Сіль, перець - За смаком
- Олія - 2 Ст. Ложки

Печінка і цибулю порізати і обсмажити на маслі.

Печінка перекрутити в фарш, посолити поперчити за смаком.

Жирову сітку (сальник) порізати на квадрати.

На сальник викласти фарш і загорнути конверт.

Шашлик нанизати на шампури.

Смажити на вугіллі до золотого кольору.

Смачного!