Рецепт Шашлик на швидку руку фото

Шашлик на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Свинина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На вечерю, На природу, На святковий стіл
Гарячі страви, Шашлик

Як ви думаєте, скільки потрібно часу, щоб замаринувати відмінний шашлик? немає, НЕ 10-12 годин, з цим простим рецептом шашлику на швидку руку вам знадобиться всього 2 годину, а м'ясо вийде ніжне.

Що, раніше і я маринована шашлик досить довго, іноді навіть цілі суки, поки один мій знайомий не поділили зі мною цим простим рецептом шашлику на швидку руку. Повірте мені, цей спосіб настільки зручний, а м'ясо з ним виходить таке м'яке і ніжне, що навіть відразу і не віриться, що на його приготування витрачено так мало часу. Тепер я завжди використовую цей чудовий рецепт і з радістю поділюся їм з вами і розповім, як зробити шашлик на швидку руку. Зараз якраз сезон пікніків на природі, так що обов'язково спробуйте приготувати цю смакоту, розчаровані ви точно не будете.

  • Свинина - 2 кілограма (тут шийка)
  • Цибуля ріпчаста - 4 штуки
  • Часник - 4 зубчики
  • Кефір - 500 мілілітрів
  • Пиво світле - 150 мілілітрів
  • Вода мінеральна газована - 200 мілілітрів
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Спеції - За смаком
шашлик на швидку руку - фото крок 1
Отже, гарненько промиваємо м'ясо під проточною водою і нарізаємо його на невеликі порційні шматочки.
шашлик на швидку руку - фото крок 2
Одну половину ріпчастої цибулі нарізаємо кільцями.
шашлик на швидку руку - фото крок 3
Решта цибулю трьом на тертці.
шашлик на швидку руку - фото крок 4
Тепер викладаємо кільця цибулі, тертий лук і подрібнений часник в миску, вливаємо кефір, додаємо сіль і спеції за смаком, перемішуємо все.
шашлик на швидку руку - фото крок 5
Приготовленим маринадом заливаємо м'ясо, знову все перемішуємо і залишаємо маринуватися при кімнатній температурі на годину.
шашлик на швидку руку - фото крок 6
Через годину вливаємо в каструлю з м'ясом пиво, перемішуємо весь вміст і залишаємо в спокої на 30 хвилин.
шашлик на швидку руку - фото крок 7
Потім вливаємо сильно газовану воду, ще раз перемішуємо всі і в останній раз відправляємо м'ясо на 30 хвилин маринуватися.
шашлик на швидку руку - фото крок 8
А самі тим часом не забуваємо підготувати вугілля.
шашлик на швидку руку - фото крок 9
Нанизуємо м'ясо на шампури і відправляємо смажитися.
шашлик на швидку руку - фото крок 10
А ось така краса виходить в результаті, від одного виду слинки течуть. Приємного апетиту всім!

Схожі рецепти