Шашлик на лимоні (легкий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
У жаркий період року все більш популярними стають всілякі шашлики з різними маринадами. Сьогодні я розповім, як приготувати шашлик на лимоні. Повірте, м'ясо вийде соковитим і ароматним!
Прекрасний, соковитий, ніжний і ароматний! Саме таким виходить шашлик зі свинини, який маринувався з лимоном. Не бійтеся експериментувати в (здавалося б) звичних стравах, тоді ви зможете відкрити для себе нові смакові горизонти.
- Свинина - 2 кілограма
- Лимон - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Помідори - 3-4 штук
- Сіль, перець, приправи - За смаком
1
Свинина, маринована з лимоном, набуває неймовірний смак і аромат, який не був вам знайомий раніше. Для приготування свинячого шашлику на лимоні потрібно промити м'ясо і нарізати його невеликими шматочками. Далі укладаємо м'ясо в каструльку і приправляємо сіллю.
2
За бажанням в рецепт можна додати яблука. Якщо бажання таки є, яблука необхідно промити, вирізати серцевину і додати до м'яса. Лук і лимон очищаємо, нарізаємо кільцями і також відправляємо до свинини.
Тепер настав час спецій. Свинину необхідно заправити перцем і вашими улюбленими травами, ретельно перемішуючи, щоб спеції рівномірно розподілилися по всій поверхні м'яса. Маринуємо із закритою кришкою в холодильнику протягом 5-6 годин.
Тепер настав час спецій. Свинину необхідно заправити перцем і вашими улюбленими травами, ретельно перемішуючи, щоб спеції рівномірно розподілилися по всій поверхні м'яса. Маринуємо із закритою кришкою в холодильнику протягом 5-6 годин.
3
Після закінчення цього часу шашлик нанизуємо на шампури або укладаємо на решітку і смажимо на мангалі з двох сторін, періодично перевертаючи. Шашлик зі свинини на лимоні готовий, смачного!