Легкий рецепт десерту
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт із серії "гості на порозі" . Я приловчилися завжди тримати в морозилці готове покупне тісто. Саме воно завжди допомагає в ситуації, коли терміново потрібно щось приготувати.
Як вид, рецепт елементарний. Досить мати в холодильнику якийсь фрукт (а в осінній сезон це просто) і приберегти в морозилці упаковку готового тіста. Готові булочки вигідно виглядають, апетитно пахнуть і мають неймовірний смак. Усередині троянди будуть соковитими завдяки яблуку в карамелі, а тісто вийде хрустким. Присипте булочки цукровою пудрою і подавайте їх до столу.
- Лист теста - 1 штука (готового замороженого)
- Яблука - 4 штуки
- Цукор - 100 грам
- Вода - 200 мілілітрів
- Цукрова пудра - 1 Ст. Ложка
У ємність влийте воду і цукор. Поставте на середній вогонь і доведіть суміш до кипіння. Поле чого знизьте вогонь до мінімального і проваріть сироп 2-3 хвилини до повного розчинення цукру.
Промийте, очистіть яблука від серцевини, наріжте їх тонкими слайсами.
Порізані часточки яблука відправте в киплячий сироп на 2 моменти. Як тільки яблука розм'якли, дістаньте їх на тарілку і дайте охолонути.
Тісто розморозити і поріжте на невеликі смужки, викладайте яблука внахлест. Звертайте кожну смужку, формуючи троянду.
Заготовки троянд розмістіть на деку, застеленому пергаментним папером. Відправте їх випікатися в розігріту до 180 градусів духовку на 20-30 хвилин. Готові трояндочки за бажанням присипте цукровою пудрою.