Гарбуз в стилі десерту
(покроковий рецепт з фото)
Сезон гарбуза в самому розпалі, і ви хочете зробити що-небудь смачненьке і оригінальне? Пропоную вам класну ідею, як приготувати гарбуз в стилі десерту. Чудовий варіант для сім'ї та зустрічі гостей!
Покажу вам рецепт апетитних тістечок з гарбузовим пюре, які напевно оцінять і дорослі, і дітки. Сам процес простий і не займе багато часу, на випічку піде близько 40 хвилин. Перед подачею тістечка потрібно як слід охолодити і нарізати порційними шматочками. Спробуйте, вони дійсно дуже класні!
- Вершкове масло - 110 грам
- Борошно - 500 грам
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 1 Склянка
- Обкладинка - 2 чайних ложки
- Мелений імбир - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Гарбузове пюре - 250 грам
- Молоко - 2/3 склянки
- Яйце - 2 штуки
- Вершкове масло - 50 грам
1. Для приготування тіста з'єднайте борошно (один стакан відкладіть для присипки), яйце, 110 грам розтопленого вершкового масла. Додайте щіпку солі і пару ложок цукру. Замісити тісто, викладіть його тонким шаром у жароміцних форму і відкладіть поки.
2. У глибокій мисці з'єднайте 3/4 склянки цукру, спеції (імбир, корицю, можна ваніль), молоко, гарбузове пюре, 2 яйця і дрібку солі. Збийте все до однорідності.
3. Вилийте гарбузову начинку на корж.
4. Окремо з'єднайте склянку просіяного борошна, 1/4 склянки цукру, ложку кориці. Додайте 50 грам охолодженого масла.
5. Розітріть все в крихту і висипте в форму.
6. Надішліть форму в розігріту до 200 градусів духовку.
7. Запікайте хвилин 40 до румяности.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!