Соус для десерту з полуниці і томатів
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування пікантного і дуже незвичайного солодкого соусу, який ви можете використовувати для сиру, морозива, пудингів та інших десертів.
На перший погляд, полуниця і помідори знаходяться на різних полюсах! Помідори використовуються в солоних стравах, а полуниця в солодких. Сьогодні у вас є шанс позбутися від харчових стереотипів і приготувати щось незвичайне, але дуже смачне!
- Полуниці - 3 склянки
- Томатів - 350 грам
- Цукру - 1/2 склянки
- povidla - 1/2 склянки (полуниці або червоної смородини )
- Соку лайма - 1 Ст. Ложка
1. У кухонному комбайні зі сталевими лезами подрібніть томати, полуницю і цукор до повністю однорідної рідкої маси.
2. Повидло помістити в маленьку каструльку на середній вогонь, щоб розтопити його (можете використовувати мікрохвильову піч).
3. Вичавити сік з лайма. Можливо, вам знадобиться 2 столових ложки соку, в залежності від смакових уподобань.
4. Тепле желе і сік лайма додати до полунично-томатної суміші в кухонному комбайні і змішати.
5. Процідити масу через густе сито в сухий контейнер для збереження. Зберігати в холодильнику. Подавати з будь-якими десертами, смак яких хочете зробити неповторним.