Рецепт Шашлик на коньяку фото

Шашлик на коньяку
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина, Свиняча вирізка, Цибуля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На природу, Святковий обід
Гарячі страви, Шашлик

Правильний шашлик завжди готують з додаванням цибулі і алкоголю в маринад. Я поділюся рецептом, як приготувати шашлик на коньяку. М'ясо виходить дуже-дуже соковитим, ароматним і смачним!

Вугілля для шашлику готові, коли вони вкрилися білим нальотом. Поливати м'ясо в процесі приготування нічим не потрібно, просто стежте, щоб не розгорівся вогонь. Не бійтеся давати такий шашлик дітям, весь алкоголь випарується при приготуванні, залишиться лише приголомшливий аромат.

  • Свинячий ошийок - 1, 5 кілограма
  • Цибуля - 4 штуки
  • Перець чорний горошок - 1 Ст. Ложка
  • Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
  • Паприка - 1 Ст. Ложка
  • Koriandr - 2 Ст. Ложки
  • Оливкова олія (рослинне) - 5 Ст. Ложок
  • Коньяк - 100 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
шашлик на коньяку - фото крок 1
1. М'ясо помийте, протріть паперовими рушниками. Наріжте великими шматочками.
шашлик на коньяку - фото крок 2
2. Цибуля наріжте півкільцями. Посипте його сіллю і пам'ятайте руками, щоб він пустив сік.
шашлик на коньяку - фото крок 3
3. Надішліть цибулю до м'яса, додайте спеції.
шашлик на коньяку - фото крок 4
4. Додайте в маринад соєвий соус, масло і коньяк. Добре перемішайте все, щоб кожен шматок м'яса просочився спеціями і маринадом. Затягніть плівкою і залиште маринуватися на годину.
шашлик на коньяку - фото крок 5
5. Нанизуйте на шампури м'ясо і викладайте на мангал. Намагайтеся часто перевертати шашлик. Смажте 12-15 хвилин.
шашлик на коньяку - фото крок 6
6. Подавайте шашлик зі свіжими овочами та зеленню.

Схожі рецепти