Рецепт Курка в коньяку фото

Курка в коньяку
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Птах, Курка, Куряче філе
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Блюдо тільки для дорослих. Дуже смачна і ніжна курка в коньяку відмінно підійде для свята або романтичної вечері. Додайте меленого імбиру і насолоджуйтеся прекрасним ароматом курки в коньяку.

Курка в коньяку добре поєднується з картоплею. Підійде як пюре, так і картопля-фрі. Подавайте її, прикрасивши зеленню або з салатом зі свіжих овочів. Смак у курки дуже незвичайний. Важко з чимось порівняти. Приготуйте і спробуйте. Довгий приготування курки, а саме маринування, варта того. Курка в коньяку приємно здивує вашого близької людини і ваших гостей. Смачного!

  • Куряче філе - 1, 5-2 кілограма
  • Коньяк - 150-200 мілілітрів
  • Мелений імбир - 1 Чайна ложка
  • Соєвий соус - 100 мілілітрів
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука (невелика цибулина)
  • Коричневий цукор - 0, 5 склянки
  • Часниковий порошок - 0, 5 чайних ложки
курка в коньяку - фото крок 1
Приготуйте куряче філе. Помийте і викладіть в глибоку чашку.
курка в коньяку - фото крок 2
В окремій чашці змішайте коньяк, мелений імбир, соєвий соус, коричневий цукор, часниковий порошок і дрібно рубаний лук.
курка в коньяку - фото крок 3
Залийте куряче філе отриманим соусом і поставте в холодильник мінімум на 4 годину, краще на ніч.
курка в коньяку - фото крок 4
Після того, як курка в коньяку замаринувалася, випікайте її в розігрітій на 200 градусів духовці 1, 5 годину. До повної готовності курки.

Схожі рецепти