Рецепт Шашлик (дуже простий рецепт) фото

Шашлик (дуже простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина, Свиняча корейка
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На природу, Літні
Гарячі страви, Солоне, Шашлик

Шашлик- це смажене на багатті м'ясо, просочене ароматним димком. Для приготування це чудесного страви я використовую дуже простий рецепт. Ділюся!

Як приготувати шашлик щоб він вийшов ніжним і м'яким? Дуже легко і просто. Головне правильно замаринувати м'ясо. Я використовую дуже простий рецепт: ріпчаста цибуля і спеції ось все що потрібно. Маринуватися м'ясо повинно не менше 6 годин, а краще всю ніч. М'ясо виходить - просто пальчики оближеш! Ідеально подавати зі свіжими овочам і зеленню.

  • Свинна шия - 2 кілограма
  • Цибуля ріпчаста - 4-5 штук
  • Чорний мелений перець - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Червоний перець мелений - 1/4 чайних ложки
  • Коріандр мелений - 1 Чайна ложка
1
М'ясо промийте та висушіть паперовим рушником. Поріжте на шматочки середньої величини.
2
Цибуля чистий, промийте і наріжте кільцями.
3
Складіть м'ясо в глибоку миску, додайте цибулю і спеції. Гарненько все перемішайте, щоб цибуля пустила сік.
4
Поставте МСКУ з шашликом в холодильник маринуватися на 6-8 годин.
5
Коли м'ясо промаринувалося, нанизуйте м'ясо на шампура, чергуючи з кільцями цукіні або болгарського перцю.
6
Смажте на відкритому вогні на мангалі або барбекю хвилин 20-25. Залежно від величини шматочків м'яса.
7
Смачного!

Схожі рецепти