Шашлик без шпаг в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Як вийти з ситуації, якщо немає шпаг, а м'ясо необхідно посмажити. На допомогу прийде решітка, яка є в кожній духовці. Замаринуйте м'ясо за запропонованим нижче рецептом і смак вас приємно порадує.
М'ясо мариноване за цим рецептом виходить соковитим і ароматним. Не варто робити температуру під час запікання вище зазначеної. Шашлик швидко обгорить і смакові якості від цього постраждають.
- Свинина - 800 грам
- Помідори - 200 грам (м'якоть)
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Якщо ви берете свіжі помідори, то натріть їх на тертці. Я взяла готову помідорову м'якоть.
Якщо ви берете свіжі помідори, то натріть їх на тертці. Я взяла готову помідорову м'якоть.
Лук подрібніть в кашку.
Змішайте в глибокій ємності свинину, цибуля, помідорову м'якоть, перець.
Змішайте в глибокій ємності свинину, цибуля, помідорову м'якоть, перець.
Перемішайте. Затягніть плівкою і поставте маринуватися в холодильник на 5 годин.
По закінченню часу, включіть її на 180 градусів.
М'ясо посоліть, перемішайте ще раз і розкладіть на решітці.
Поставте запікатися на 25-30 хвилин.
М'ясо посоліть, перемішайте ще раз і розкладіть на решітці.
Поставте запікатися на 25-30 хвилин.
М'ясо готове. Розкладіть порційно.
Подавайте шашлик з помідорами, цибулею і свіжим хлібом. Смачного!