Сендвічі з яєчним салатом
(покроковий рецепт з фото)
Швидке блюдо для перекусу можна приготувати з відварених курячих яєць, наприклад - сендвічі з яєчним салатом. Вони вийдуть ситними, смачними і барвистими.
Зовсім трохи продуктів знадобиться для того, щоб приготувати соковиті і смачні сендвічі. Таке блюдо сподобається всім вашим рідним, ви можете взяти їх з собою на роботу, запропонувати рідним на сніданок або приготувати їх для вечірки в колі друзів, подаючи з охолодженим пивом.
- Куряче яйце - 3 штуки
- Хліб - 4 скибочки
- Сир - 50 грам (будь-якої жирності
) - Майонез - 2 Ст. Ложки
- Кріп - 3 пучка
- Сіль - 3 щіпки
- Перець болгарський - 1 штука
- Солоні огірки - За смаком (для прикраси)
Підготуйте інгредієнти. Найкраще використовувати курячі яйця з ферми. Відваріть їх заздалегідь і остудіть в холодній воді.
Зчистите шкаралупу з відварених курячих яєць, промийте їх у воді. Натріть на тертці в глибоку ємність. Всипте туди ж сир будь-якої жирності. Промийте зелень кропу, подрібніть і додайте в ємність, залишивши одну гілочку для прикраси. Всипте сіль і викладіть майонез будь-якої жирності. Акуратно перемішайте яєчний салат.
Розріжте скибочки хліба по діагоналі, щоб вийшли трикутники. Повапните їх яєчним салатом, викладаючи на кожен хлібний трикутник близько 1, 5 ст.Л. Яєчної маси.
Промийте у воді болгарський перець, очистіть його від насіння і наріжте дрібними кубиками або смужками - по бажанню. Викладіть на яєчний шар. Можна замість перцю використовувати помідор.
Накрийте зверху другим скибочкою хліба і таким же чином створіть інші сендвічі. Прикрасьте їх скибочками солоного огірка і кропом. Подайте до столу.