Рецепт Зелений суп з яєчним суфле фото

Зелений суп з яєчним суфле
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід
Випічка , Супи , Суфле
Час приготування: 50 хв.

Рецепт приготування смачного супу з повітряним суфле з яєць.

Кількість порцій: 4
  • Курячі стегенця - 2-3 штук
  • Цибулина - 1 штука
  • Морквина - 1 штука
  • Кореня селери - 0, 25 штуки
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Горошини чорного перцю - 4 штуки
  • Яйця - 5 штук
  • Склянки молока - 1, 25 штуки
  • Пучок кропу - 1 штука
  • Пучок петрушки - 1 штука
  • Свіжозамороженої стручкової квасолі - 250 грам
  • Брокколі - 500 грам
  • Сіль - 1 штука (за смаком)
зелений суп з яєчним суфле - фото крок 1
Стегенця промити, укласти в каструлю з водою і закип'ятити.
Видалити піну, додати обсмажений на сухій сковороді цибулю, морква
І корінь селери, зменшити вогонь
І варити пів години. За пару хвилин до готовності
Приправити бульйон сіллю, перцем і лавровим листом. М'ясо перекласти в миску.
зелений суп з яєчним суфле - фото крок 2
Курячий бульйон процідити в чисту
Каструлю, поставити на невеликий
Вогонь.
зелений суп з яєчним суфле - фото крок 3
Поки кипить бульйон, приготувати
Суфле. Кріп промити, обсушити
І порізати. Яйця збити міксером,
Не зупиняючи збивання, додавши молоко
І половину кропу.
зелений суп з яєчним суфле - фото крок 4
На дно широкої, змащеній маслом
Сковороди укласти коло, вирізаний з пергаменту, влити яєчну суміш
В сковороду, закрити кришкою і готувати на водяній бані півгодини. Готове
Суфле виставити на холод.
зелений суп з яєчним суфле - фото крок 5
Брокколі промити, поділити на суцвіття, закинути в бульйон разом з квасолею. Закип'ятити і готувати 7 хв.
зелений суп з яєчним суфле - фото крок 6
Куряче м'ясо відокремити від кістки. Порізати середніми шматочками і додати в суп, готувати ще пару хв. Охолоджене яєчне суфле порізати кубиками. Сервірувати суп по тарілках, в кожну порцію покласти по кілька шматочків суфле. Додати залишився кріп.

Схожі рецепти