Зелений суп з яєчним суфле
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування смачного супу з повітряним суфле з яєць.
Кількість порцій: 4
- Курячі стегенця - 2-3 штук
- Цибулина - 1 штука
- Морквина - 1 штука
- Кореня селери - 0, 25 штуки
- Лавровий лист - 1 штука
- Горошини чорного перцю - 4 штуки
- Яйця - 5 штук
- Склянки молока - 1, 25 штуки
- Пучок кропу - 1 штука
- Пучок петрушки - 1 штука
- Свіжозамороженої стручкової квасолі - 250 грам
- Брокколі - 500 грам
- Сіль - 1 штука (за смаком)
Стегенця промити, укласти в каструлю з водою і закип'ятити.
Видалити піну, додати обсмажений на сухій сковороді цибулю, морква
І корінь селери, зменшити вогонь
І варити пів години. За пару хвилин до готовності
Приправити бульйон сіллю, перцем і лавровим листом. М'ясо перекласти в миску.
Видалити піну, додати обсмажений на сухій сковороді цибулю, морква
І корінь селери, зменшити вогонь
І варити пів години. За пару хвилин до готовності
Приправити бульйон сіллю, перцем і лавровим листом. М'ясо перекласти в миску.
Курячий бульйон процідити в чисту
Каструлю, поставити на невеликий
Вогонь.
Каструлю, поставити на невеликий
Вогонь.
Поки кипить бульйон, приготувати
Суфле. Кріп промити, обсушити
І порізати. Яйця збити міксером,
Не зупиняючи збивання, додавши молоко
І половину кропу.
Суфле. Кріп промити, обсушити
І порізати. Яйця збити міксером,
Не зупиняючи збивання, додавши молоко
І половину кропу.
На дно широкої, змащеній маслом
Сковороди укласти коло, вирізаний з пергаменту, влити яєчну суміш
В сковороду, закрити кришкою і готувати на водяній бані півгодини. Готове
Суфле виставити на холод.
Сковороди укласти коло, вирізаний з пергаменту, влити яєчну суміш
В сковороду, закрити кришкою і готувати на водяній бані півгодини. Готове
Суфле виставити на холод.
Брокколі промити, поділити на суцвіття, закинути в бульйон разом з квасолею. Закип'ятити і готувати 7 хв.
Куряче м'ясо відокремити від кістки. Порізати середніми шматочками і додати в суп, готувати ще пару хв. Охолоджене яєчне суфле порізати кубиками. Сервірувати суп по тарілках, в кожну порцію покласти по кілька шматочків суфле. Додати залишився кріп.