Рецепт Зелений гороховий суп з хлібцями фото

Зелений гороховий суп з хлібцями
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Бобові , Горох
Для діабетиків
На обід
Супи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Рецепт приготування яскраво-зеленого горохового супу з сирно-цибульними хлібцями.

Опис приготування:

У великій каструлі нагрійте 1 столову ложку масла на середньому вогні. Додати білу частину цибулі і смажити, помішуючи, до м'якості, від 1 до 2 хвилин. Додати горох, бульйон і 3 склянки води. Довести до кипіння. Зменшити вогонь і варити близько 5 хвилин, поки горох не стане м'яким.

У мисці перемішайте сир із зеленою цибулею. Зробіть 4 бутерброда з сирно-цибулевої сумішшю.

У великій сковороді нагрійте 1 столову ложку вершкового масла. Викладіть бутерброди в сковороду і смажте до золотистого кольору, від 3 до 4 хвилин з кожного боку, додавши вершкове масло.

Збити приготований суп в блендері до отримання однорідної маси. Якщо суп вийшов дуже густим, розбавте його водой.Пріправьте сіллю, перцем і лимонним соком.

Наріжте хлібці смужками і подавайте з супом.


  • Масла - 3 Ст. Ложки
  • Цибулини, білі і зелені частини, розділені і тонко нарізані - 4 штуки
  • Замороженого горошку - 900 грам
  • Курячого бульйону - 450 мілілітрів
  • Житнього хліба для бутербродів- 8 скибочок
  • Лимонного соку - 1 Ст. Ложка
  • Сіль і мелений перець - 1 частина
У великій каструлі нагрійте 1 столову ложку масла на середньому вогні. Додати білу частину цибулі і смажити, помішуючи, до м'якості, від 1 до 2 хвилин. Додати горох, бульйон і 3 склянки води. Довести до кипіння. Зменшити вогонь і варити близько 5 хвилин, поки горох не стане м'яким.

У мисці перемішайте сир із зеленою цибулею. Зробіть 4 бутерброда з сирно-цибулевої сумішшю.

У великій сковороді нагрійте 1 столову ложку вершкового масла. Викладіть бутерброди в сковороду і смажте до золотистого кольору, від 3 до 4 хвилин з кожного боку, додавши вершкове масло.

Збити приготований суп в блендері до отримання однорідної маси. Якщо суп вийшов дуже густим, розбавте його водой.Пріправьте сіллю, перцем і лимонним соком.

Наріжте хлібці смужками і подавайте з супом.

Схожі рецепти