Зелений гороховий суп з хлібцями
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування яскраво-зеленого горохового супу з сирно-цибульними хлібцями.
У великій каструлі нагрійте 1 столову ложку масла на середньому вогні. Додати білу частину цибулі і смажити, помішуючи, до м'якості, від 1 до 2 хвилин. Додати горох, бульйон і 3 склянки води. Довести до кипіння. Зменшити вогонь і варити близько 5 хвилин, поки горох не стане м'яким.
У мисці перемішайте сир із зеленою цибулею. Зробіть 4 бутерброда з сирно-цибулевої сумішшю.
У великій сковороді нагрійте 1 столову ложку вершкового масла. Викладіть бутерброди в сковороду і смажте до золотистого кольору, від 3 до 4 хвилин з кожного боку, додавши вершкове масло.
Збити приготований суп в блендері до отримання однорідної маси. Якщо суп вийшов дуже густим, розбавте його водой.Пріправьте сіллю, перцем і лимонним соком.
Наріжте хлібці смужками і подавайте з супом.
- Масла - 3 Ст. Ложки
- Цибулини, білі і зелені частини, розділені і тонко нарізані - 4 штуки
- Замороженого горошку - 900 грам
- Курячого бульйону - 450 мілілітрів
- Житнього хліба для бутербродів- 8 скибочок
- Лимонного соку - 1 Ст. Ложка
- Сіль і мелений перець - 1 частина
У мисці перемішайте сир із зеленою цибулею. Зробіть 4 бутерброда з сирно-цибулевої сумішшю.
У великій сковороді нагрійте 1 столову ложку вершкового масла. Викладіть бутерброди в сковороду і смажте до золотистого кольору, від 3 до 4 хвилин з кожного боку, додавши вершкове масло.
Збити приготований суп в блендері до отримання однорідної маси. Якщо суп вийшов дуже густим, розбавте його водой.Пріправьте сіллю, перцем і лимонним соком.
Наріжте хлібці смужками і подавайте з супом.