Зелений суп (особливий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Для любителів зелені цей суп стане ідеальним. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати зелений суп за особливим рецептом. Дотримувалися містить в собі величезну користь, а головне - супчик дуже смачний!
Перед подачею суп необхідно прикрасити рубаною зеленню і грінками. Суп відмінно підійде тим людям, які стежать за своєю фігурою, адже в ньому мало калорій і він дуже корисний!
- Щавель - 50 грам
- Шпинат - 50 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Авокадо - 1 штука
- Петрушка - 30 грам
- Вода - 450 мілілітрів
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
1
Сьогодні приготуємо смачний суп зі шпинату, авокадо і щавлю. Почнем з того, що очистимо ріпчасту цибулю, потім наріжемо його тонкими півкільцями. На розпечену сковороду наливаємо трохи оливкового масла і обсмажити на ньому цибулю до м'якості.
2
Зелень ретельно промиваємо під водою, просушуємо паперовими рушниками. Шпинаті щавель потрібно дрібно нарізати і додати до цибулі спершу стебла, потім - безпосередньо листя.
3
Заливаємо все водою і тушкуємо протягом декількох хвилин. Потім переливаємо все в каструлю і додаємо ще трохи води.
4
Авокадо промиваємо, нарізаємо м'якоть довільними шматочками і також додаємо до решти інгредієнтів. Часник очищаємо і дрібно рубаємо, додаємо в каструлю з супом.
5
Коли всі овочі приготуються, суп необхідно буде пюрировать. Для цього скористаємося занурювальним блендером, який допоможе перетворити суп в крем однорідної консистенції. Коли суп перетвориться в пюре, його можна подавати до столу. Смачного!