Зелений суп з щавлем
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт зеленого супу з щавлем і кінзою - неймовірно смачний і корисний суп.
Зелений суп з щавлем виходить неймовірно ароматним і в міру гострим. Заправка до супу - це букет різноманітних смаків і вітамінів. Тому суп виходить насиченим корисними і смаковими відтінками. Зелений суп готується буквально 25-35 хвилин, добре насичує і приносить естетичне задоволення.
- Щавель - 200 грам
- Стебло селери - 2 штуки
- Braai - 150 грам
- М'ята - 50 грам
- Зелений гострий перець - 2/3 штуки
- Картопля - 2 штуки
- Мал - 1/3 склянки
- Насіння - 2 щіпки
- Корінь імбиру - 20 грам
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Koriandr - 2 чайних ложки
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Вода - 2 L
Підготуємо всі необхідні інгредієнти для приготування супу. Овочі гарненько промиємо, kartoshku чистий, рис промиємо.
Далі на середній вогонь ставимо каструлю з водою, доводимо до кипіння і додаємо промитий рис, а також картопля, нарізаний кубиками. Через 5-7 хвилин додаємо дрібно нарізану селеру і посолимо!
Поки овочі варяться займемося смачною заправкою. Для цього за допомогою блендера подрібніть і змішаємо такі інгредієнти: Kinzu, м'яту, гострий перець, імбир, koriandr, лимонний сік, половину чайної ложки солі і трохи води.
З інгредієнтів повинна вийти однорідна маса.
Отриману заправку перекладаємо в каструлю до овочів і рису.
Потім нарізаємо дрібно щавель. Для приготування супу використовуємо тільки листя щавлю.
Після того як в суп додали заправку, додаємо нарізану щавель, насіння, оливкова олія.
І даємо супу покипіти близько 5 хвилин на маленькому вогні.
Подавати суп зі сметаною або натертим сиром. Смачного!