Сендвічі з глазурованою свининою
(покроковий рецепт з фото)
Сендвіч з глазурування свининою - це шикарний варіант ситного і смачного перекусу, або обідньої прийому їжі. Сендвіч виходить настільки смачним, що вам точно захочеться повторну порцію.
Сендвіч з глазурованої свининою можна подати до столу в дружній компанії, ваші друзі будуть в повному захваті. Рецепт дуже простий і швидкий, від себе ви можете додати в рецепт будь-які інгредієнти, спеції. Крім м'яса ми додамо салатні листя, кільця цибулі, корнішони, сир. Результат вам сподобається, пробуйте.
- Свинина - 200 грам
- Наречена - 1 штука
- Листя салату - 1 штука
- Цибуля - 0, 5 штуки
- Корнішони - 4 штуки
- Сир твердий - 60 грам
- Кетчуп - 4 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 70 мілілітрів
- Мед - 1 Чайна ложка
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
- Гірчичний - 0, 5 чайних ложки
- Оцет - 1 Чайна ложка
- Крохмаль - 0, 5 чайних ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте всі продукти за списком.
У миску або сотейник введіть соєвий соус, кетчуп (3 ст.Л.), мідь, цукор, оцет, гірчицю, сіль і перець, одну ложку масла. Варіть все інгредієнти 3-4 хвилини на невеликому вогні.
Крохмаль змішайте зі столовою ложкою води, додайте в соус, варіть ще 4-5 хвилин, помішуючи. Це буде наша глазур для м'яса.
Свинину наріжте шматочками, відбийте кухонним молотком, сіль і poperčite.
Підсмажте м'ясо на середньому вогні з обох сторін - по 3 хвилини. Сковороду не забудьте змастити маслом.
Змастіть м'ясо трохи глазур'ю і прогрійте під кришкою пару хвилин.
Булку розріжте навпіл, змастіть ложкою кетчупу, завантажте лист салату, додайте кільця цибулі.
Полийте цибулю глазур'ю.
Корнішони наріжте пластинами, викладіть поверх лука.
Далі укладіть пластини сиру.
Поверх сиру викладіть м'ясо.
Прикрийте все другою половиною булки і подавайте до столу.
Смачного!