Печиво-сендвічі з лимонно-малиновою начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування хрусткого печива з лимонним соком і малиновим варенням.
Вистелити два дека листами для випічки або пергаментним папером, відкласти в сторону.
Змішати разом борошно, крохмаль і сіль в мисці. Збити масло, цукор, лимонну цедру і 1 столову ложку лимонного соку в мисці електричним міксером на середній швидкості, близько 3 хвилин. Знизити швидкість і поступово додати борошно в три заходи, збиваючи після кожного додавання. Обернути тісто поліетиленовою плівкою і поставити в холодильник на 30 хвилин.
Розігріти духовку до 175 градусів. Розкачати тісто завтовшки 3 мм. Викласти тісто на лист для випічки і заморозити 10 хвилин.
Використовуючи рифлений круглий різак, вирізати з тіста кола. У вас повинно вийти 40 кіл. Випікати печиво до блідо-золотого кольору, від 10 до 11 хвилин. Дати трохи охолонути на листах для випічки.
Викласти печиво на решітку і дати повністю охолонути.
Змішати варення в маленькій мисці з залишилася столовою ложкою лимонного соку. Викласти 1 чайну ложку суміші на плоску сторону половини печиво, накрити зверху другою половиною. Посипати кондитерським цукром.
Печиво без начинки може зберігатися в герметичному контейнері при кімнатній температурі до 3 днів, печиво з начинкою найкраще з'їсти в той же день, коли ви їх приготували.
- Мигдальної муки - 1/2 склянки
- Борошна - 1/2 склянки
- Кукурудзяного крохмалю - 1/4 склянки
- Солі - 1/2 чайних ложки
- Вершкового масла - 1/2 склянки
- Цукрового піску - 2 Ст. Ложки
- Лимона, Мелко тертая цедра- 2 штуки
- Малинового варення - 1/2 склянки
Змішати разом борошно, крохмаль і сіль в мисці. Збити масло, цукор, лимонну цедру і 1 столову ложку лимонного соку в мисці електричним міксером на середній швидкості, близько 3 хвилин. Знизити швидкість і поступово додати борошно в три заходи, збиваючи після кожного додавання. Обернути тісто поліетиленовою плівкою і поставити в холодильник на 30 хвилин.
Розігріти духовку до 175 градусів. Розкачати тісто завтовшки 3 мм. Викласти тісто на лист для випічки і заморозити 10 хвилин.
Використовуючи рифлений круглий різак, вирізати з тіста кола. У вас повинно вийти 40 кіл. Випікати печиво до блідо-золотого кольору, від 10 до 11 хвилин. Дати трохи охолонути на листах для випічки.
Викласти печиво на решітку і дати повністю охолонути.
Змішати варення в маленькій мисці з залишилася столовою ложкою лимонного соку. Викласти 1 чайну ложку суміші на плоску сторону половини печиво, накрити зверху другою половиною. Посипати кондитерським цукром.
Печиво без начинки може зберігатися в герметичному контейнері при кімнатній температурі до 3 днів, печиво з начинкою найкраще з'їсти в той же день, коли ви їх приготували.