Рецепт Ванільне печиво-сендвічі фото

Ванільне печиво-сендвічі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Шоколад, Ваніль
Низькокалорійні
Для дітей, На святковий стіл, Десерт
Випічка, Десерти, Печиво

Рецепт приготування святкового ванільного печива з шоколадною начинкою.

У мисці електричним міксером змішати масло і цукор на середній швидкості, близько 3 хвилин. Додати яйця і сіль, перемішати. Додати згущене молоко, ванільний екстракт і насіння ванілі, перемішати.

Зменшити швидкість і поступово додати борошно. Перемішати, але не збивати. Розділити тісто на 4 рівні частини. Щільно обернути тісто поліетиленовою плівкою і поставити в холодильник принаймні на 1 час.

Розігріти духовку до 175 градусів. Вистелити деко листами для випічки або пергаментним папером.

Зробити з однієї частини тесту кулі, використовуючи на кожен 1 чайну ложку тесту. Обваляти кожну кулю в цукрі і викласти на підготовлений лист для випічки, на відстані близько 2 см один від одного. Злегка занурте нижню частину склянки в борошно і натисніть на кожну кулю, щоб прим'яти його трохи. Повторіть з рештою тестом.

Випікати, поки печиво злегка не підніметься, від 8 до 10 хвилин. Дати трохи охолонути на аркуші для випічки, а потім дати повністю охолонути на решітці.

Використовуючи шпатель, викласти приблизно 1 чайну ложку шоколадної начинки на плоску сторону половини печива. Притиснути зверху іншою половиною печива, щоб вийшов бутерброд. Повторити процес з рештою печивом і начинкою.

Печиво може зберігатися в герметичному контейнері при кімнатній температурі протягом 2-3 днів.


  • Великих яйця - 2 штуки
  • Солі - 1 Чайна ложка
  • Ванільного екстракту - 1 Ст. Ложка
  • Стручок ванілі - 1 штука( очищений )
  • Сахар для обваливания- - За смаком
  • Шоколадная паста для заполнения- - За смаком
У мисці електричним міксером змішати масло і цукор на середній швидкості, близько 3 хвилин. Додати яйця і сіль, перемішати. Додати згущене молоко, ванільний екстракт і насіння ванілі, перемішати.

Зменшити швидкість і поступово додати борошно. Перемішати, але не збивати. Розділити тісто на 4 рівні частини. Щільно обернути тісто поліетиленовою плівкою і поставити в холодильник принаймні на 1 час.

Розігріти духовку до 175 градусів. Вистелити деко листами для випічки або пергаментним папером.

Зробити з однієї частини тесту кулі, використовуючи на кожен 1 чайну ложку тесту. Обваляти кожну кулю в цукрі і викласти на підготовлений лист для випічки, на відстані близько 2 см один від одного. Злегка занурте нижню частину склянки в борошно і натисніть на кожну кулю, щоб прим'яти його трохи. Повторіть з рештою тестом.

Випікати, поки печиво злегка не підніметься, від 8 до 10 хвилин. Дати трохи охолонути на аркуші для випічки, а потім дати повністю охолонути на решітці.

Використовуючи шпатель, викласти приблизно 1 чайну ложку шоколадної начинки на плоску сторону половини печива. Притиснути зверху іншою половиною печива, щоб вийшов бутерброд. Повторити процес з рештою печивом і начинкою.

Печиво може зберігатися в герметичному контейнері при кімнатній температурі протягом 2-3 днів.

Схожі рецепти