Ванільне печиво-сендвічі

Ванільне печиво-сендвічі
Кількість порцій: 60 Час приготування: 45 хв.
Рецепт приготування святкового ванільного печива з шоколадною начинкою.

опис приготування:

У мисці електричним міксером змішати масло і цукор на середній швидкості, близько 3 хвилин. Додати яйця і сіль, перемішати. Додати згущене молоко, ванільний екстракт і насіння ванілі, перемішати.

Зменшити швидкість і поступово додати борошно. перемішати, але не збивати. Розділити тісто на 4 рівні частини. Щільно обернути тісто поліетиленовою плівкою і поставити в холодильник принаймні на 1 час.

Розігріти духовку до 175 градусів. Вистелити деко листами для випічки або пергаментним папером.

Зробити з однієї частини тесту кулі, використовуючи на кожен 1 чайну ложку тесту. Обваляти кожну кулю в цукрі і викласти на підготовлений лист для випічки, на відстані близько 2 см один від одного. Злегка занурте нижню частину склянки в борошно і натисніть на кожну кулю, щоб прим'яти його трохи. Повторіть з рештою тестом.

випікати, поки печиво злегка не підніметься, від 8 до 10 хвилин. Дати трохи охолонути на аркуші для випічки, а потім дати повністю охолонути на решітці.

використовуючи шпатель, викласти приблизно 1 чайну ложку шоколадної начинки на плоску сторону половини печива. Притиснути зверху іншою половиною печива, щоб вийшов бутерброд. Повторити процес з рештою печивом і начинкою.

Печиво може зберігатися в герметичному контейнері при кімнатній температурі протягом 2-3 днів.


  • великих яйця— 2 штуки
  • солі— 1 Чайна ложка
  • ванільного екстракту— 1 Ст. ложка
  • стручок ванілі— 1 штука( очищений )
  • сахар для обваливания— — За смаком
  • шоколадная паста для заполнения— — За смаком
У мисці електричним міксером змішати масло і цукор на середній швидкості, близько 3 хвилин. Додати яйця і сіль, перемішати. Додати згущене молоко, ванільний екстракт і насіння ванілі, перемішати.

Зменшити швидкість і поступово додати борошно. перемішати, але не збивати. Розділити тісто на 4 рівні частини. Щільно обернути тісто поліетиленовою плівкою і поставити в холодильник принаймні на 1 час.

Розігріти духовку до 175 градусів. Вистелити деко листами для випічки або пергаментним папером.

Зробити з однієї частини тесту кулі, використовуючи на кожен 1 чайну ложку тесту. Обваляти кожну кулю в цукрі і викласти на підготовлений лист для випічки, на відстані близько 2 см один від одного. Злегка занурте нижню частину склянки в борошно і натисніть на кожну кулю, щоб прим'яти його трохи. Повторіть з рештою тестом.

випікати, поки печиво злегка не підніметься, від 8 до 10 хвилин. Дати трохи охолонути на аркуші для випічки, а потім дати повністю охолонути на решітці.

використовуючи шпатель, викласти приблизно 1 чайну ложку шоколадної начинки на плоску сторону половини печива. Притиснути зверху іншою половиною печива, щоб вийшов бутерброд. Повторити процес з рештою печивом і начинкою.

Печиво може зберігатися в герметичному контейнері при кімнатній температурі протягом 2-3 днів.


Схожі рецепти

Шоколадно-ванільне печиво

Шоколадно-ванільне печиво

Шоколадно-ванільне печиво — це невеликого розміру десерт з приємним ароматом і дуже яскравим запам'ятовується смаком. Печиво дуже подобається дітям, до речі, дорослі також від нього без розуму. пробуємо! опис приготування: Перед вами — класичний рецепт приготування шоколадно-ванільного печива....

читати далі
Ванільне кокосове печиво

Ванільне кокосове печиво

Дуже дивно, що сам по собі кокос не дуже-то солодкий і смачний для мене, а ось якщо додаєш його в десерти і випічку, то все змінюється. Особливо це видно в даному рецепті. пальчики оближете! опис приготування: Дізнайтеся про те, як приготувати ванільне кокосове печиво, щоб потім здивувати всіх...

читати далі
Ванільне печиво з шоколадом

Ванільне печиво з шоколадом

Рецепт приготування печива з пшеничного борошна з ванільним екстрактом і шоколадними чіпсами. опис приготування: Це просте печиво з шоколадом готується за лічені хвилини. розпушувача— 1 1/2 чайних ложки соди— 1 Чайна ложка м'якого вершкового масла— 220 грам солі— 1 1/2 чайних ложки яйця— 2 ш...

читати далі
Домашнє ванільне морозиво

Домашнє ванільне морозиво

Ділюся з вами рецептом, як приготувати домашнє ванільне морозиво. Це морозиво можна приготувати без виготовлення морозива, його не треба перемішувати під час заморозки. Готується воно з трьох інгредієнтів. опис приготування: Ну хто не любить морозиво? таке смачне, різний, освіжаюче в спеку! Ул...

читати далі
Полунично-ванільне морозиво

Полунично-ванільне морозиво

Влітку найкраще приготувати в якості десерту ніжне морозиво, особливо якщо додати в нього полуницю і ваніль. У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати полунично-ванільне морозиво. опис приготування: В даному рецепті ви можете використовувати не вершки, а жирне домашнє молоко. Якщо у вас не...

читати далі