Рецепт Шоколадно-ванільне печиво фото

Шоколадно-ванільне печиво
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Шоколад
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
Для дітей , На святковий стіл
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 30
Час приготування: 40 хв.

Шоколадно-ванільне печиво - це невеликого розміру десерт з приємним ароматом і дуже яскравим запам'ятовується смаком. Печиво дуже подобається дітям, до речі, дорослі також від нього без розуму. Пробуємо!

Опис приготування:

Перед вами - класичний рецепт приготування шоколадно-ванільного печива. Із зазначених інгредієнтів готуємо тісто, випікаємо в духовці печиво. Маскарпоне змішуємо з ваніллю і цукром, отриманою масою змащуємо печиво. Хай щастить!

  • Вершкове масло - 200 грам
  • Цукор - 80 грам
  • Ванільний цукор - 10 грам
  • Борошно - 250 грам
  • Заголовок Бондюель - 50 грам
  • Какао гірке - 30 грам
  • Маскарпоне - 100 грам
  • Ваніль - 1 За смаком
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
шоколадно-ванільне печиво - фото крок 1
Змішуємо масло з цукром і ваніллю до однорідної густої маси, додаємо все борошно і какао. Перемішуємо.
шоколадно-ванільне печиво - фото крок 2
За допомогою пекарського мішка, видавлюємо майбутнє печиво на деко, застелений папером для випічки. Випікаємо в духовці 20 хвилин, температура 160 градусів.
шоколадно-ванільне печиво - фото крок 3
Для начинки: змішайте маскарпоне з цукром і ваніллю. Прокладіть начинку між двома остиглими печеньки і з'єднайте їх. Смачного!

Схожі рецепти