Шоколадно-ванільне печиво
(покроковий рецепт з фото)
Шоколадно-ванільне печиво - це невеликого розміру десерт з приємним ароматом і дуже яскравим запам'ятовується смаком. Печиво дуже подобається дітям, до речі, дорослі також від нього без розуму. Пробуємо!
Перед вами - класичний рецепт приготування шоколадно-ванільного печива. Із зазначених інгредієнтів готуємо тісто, випікаємо в духовці печиво. Маскарпоне змішуємо з ваніллю і цукром, отриманою масою змащуємо печиво. Хай щастить!
- Вершкове масло - 200 грам
- Цукор - 80 грам
- Ванільний цукор - 10 грам
- Борошно - 250 грам
- Заголовок Бондюель - 50 грам
- Какао гірке - 30 грам
- Маскарпоне - 100 грам
- Ваніль - 1 За смаком
- Цукор - 1 Ст. Ложка
Змішуємо масло з цукром і ваніллю до однорідної густої маси, додаємо все борошно і какао. Перемішуємо.
За допомогою пекарського мішка, видавлюємо майбутнє печиво на деко, застелений папером для випічки. Випікаємо в духовці 20 хвилин, температура 160 градусів.
Для начинки: змішайте маскарпоне з цукром і ваніллю. Прокладіть начинку між двома остиглими печеньки і з'єднайте їх. Смачного!