Шоколадно-ванільне печиво 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Шоколадно-ванільне печиво - це невеликого розміру десерт з приємним ароматом і дуже яскравим запам'ятовується смаком. Печиво дуже подобається дітям, до речі, дорослі також від нього без розуму. Пробуємо!
Перед вами - класичний рецепт приготування шоколадно-ванільного печива. Із зазначених інгредієнтів готуємо тісто, випікаємо в духовці печиво. Маскарпоне змішуємо з ваніллю і цукром, отриманою масою змащуємо печиво. Хай щастить! 
- Вершкове масло - 200 грам
 - Цукор - 80 грам
 - Ванільний цукор - 10 грам
 - Борошно - 250 грам
 - Заголовок Бондюель - 50 грам
 - Какао гірке - 30 грам
 - Маскарпоне - 100 грам
 - Ваніль - 1 За смаком
 - Цукор - 1 Ст. Ложка
 

Змішуємо масло з цукром і ваніллю до однорідної густої маси, додаємо все борошно і какао. Перемішуємо.

За допомогою пекарського мішка, видавлюємо майбутнє печиво на деко, застелений папером для випічки. Випікаємо в духовці 20 хвилин, температура 160 градусів.

Для начинки: змішайте маскарпоне з цукром і ваніллю. Прокладіть начинку між двома остиглими печеньки і з'єднайте їх. Смачного!