Ванільне печиво з шоколадом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування печива з пшеничного борошна з ванільним екстрактом і шоколадними чіпсами.
Це просте печиво з шоколадом готується за лічені хвилини.
- Розпушувача - 1 1/2 чайних ложки
- Соди - 1 Чайна ложка
- М'якого вершкового масла - 220 грам
- Солі - 1 1/2 чайних ложки
- Яйця - 2 штуки
- Екстракту ванілі - 2 чайних ложки
- Гіркого шоколаду або шоколадних чіпсів - 240 грам
1. У невеликій мисці змішати борошно і розпушувач. В іншій мисці збити міксером розм'якшене вершкове масло і сіль до кремової консистенції. Додати цукор і збивати на середній швидкості. Додати яйця, по одному за раз, збиваючи протягом 1 хвилини після кожного додавання. Додати ванільний екстракт. Зменшити швидкість міксера до низької і додати борошно. Додати нарізаний на шматочки шоколад (або шоколадні чіпси) і збивати міксером на низькій швидкості, поки шоколад рівномірно розподілено по борошну.
2. Накрити тісто поліетиленовою плівкою і поставити в холодильник на ніч або до 3 днів.
Розігріти духовку до 175 градусів зі стійкою в центрі. Вистелити пергаментним папером або силіконовим килимком. Викласти тісто на деко, використовуючи на одне печиво приблизно 1 столову ложку тесту. Печиво повинне розташовуватися на відстані 2, -5-5 см один від одного.
Розігріти духовку до 175 градусів зі стійкою в центрі. Вистелити пергаментним папером або силіконовим килимком. Викласти тісто на деко, використовуючи на одне печиво приблизно 1 столову ложку тесту. Печиво повинне розташовуватися на відстані 2, -5-5 см один від одного.
3. Випікати печиво протягом 7-10 хвилин, до золотистого кольору по краях. Охолодити печиво на деку протягом 2 хвилин, після чого повністю охолодити на стійці.