Рецепт Ванільне печиво з шоколадом фото

Ванільне печиво з шоколадом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто, Спеції, Прянощі, Приправи, Ванілін
Низькокалорійні
Для дітей, На святковий стіл, Десерт
Випічка, Печиво

Рецепт приготування печива з пшеничного борошна з ванільним екстрактом і шоколадними чіпсами.

Це просте печиво з шоколадом готується за лічені хвилини.

  • Розпушувача - 1 1/2 чайних ложки
  • Соди - 1 Чайна ложка
  • М'якого вершкового масла - 220 грам
  • Солі - 1 1/2 чайних ложки
  • Яйця - 2 штуки
  • Екстракту ванілі - 2 чайних ложки
  • Гіркого шоколаду або шоколадних чіпсів - 240 грам
ванільне печиво з шоколадом - фото крок 1
1. У невеликій мисці змішати борошно і розпушувач. В іншій мисці збити міксером розм'якшене вершкове масло і сіль до кремової консистенції. Додати цукор і збивати на середній швидкості. Додати яйця, по одному за раз, збиваючи протягом 1 хвилини після кожного додавання. Додати ванільний екстракт. Зменшити швидкість міксера до низької і додати борошно. Додати нарізаний на шматочки шоколад (або шоколадні чіпси) і збивати міксером на низькій швидкості, поки шоколад рівномірно розподілено по борошну.
ванільне печиво з шоколадом - фото крок 2
2. Накрити тісто поліетиленовою плівкою і поставити в холодильник на ніч або до 3 днів.
Розігріти духовку до 175 градусів зі стійкою в центрі. Вистелити пергаментним папером або силіконовим килимком. Викласти тісто на деко, використовуючи на одне печиво приблизно 1 столову ложку тесту. Печиво повинне розташовуватися на відстані 2, -5-5 см один від одного.
ванільне печиво з шоколадом - фото крок 3
3. Випікати печиво протягом 7-10 хвилин, до золотистого кольору по краях. Охолодити печиво на деку протягом 2 хвилин, після чого повністю охолодити на стійці.

Схожі рецепти