Ванільне кокосове печиво
(покроковий рецепт з фото)
Дуже дивно, що сам по собі кокос не дуже-то солодкий і смачний для мене, а ось якщо додаєш його в десерти і випічку, то все змінюється. Особливо це видно в даному рецепті. Пальчики оближете!
Дізнайтеся про те, як приготувати ванільне кокосове печиво, щоб потім здивувати всіх ваших ласунів. У складі немає молочних продуктів, а тільки масло, цукор і стружка, все зроблено з кокоса. Тому смак виходить таким насиченим. Текстура буде м'якою і тане, то, що треба, для такого печива.
- Кокосова олія - 140 грам
- Кокосовий цукор - 120 грам
- Борошно пшеничне - 200 грам
- Кокосова стружка або тертий кокос - 150 грам
- Яйце - 1 штука
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 0, 25 чайних ложки
- Ванільний екстракт - 2 чайних ложки
1. Для початку розтопіть масло і з'єднайте його з цукром.
2. Потім додайте яйце і просійте соду, розпушувач, сіль і борошно.
3. Інгредієнти перемішайте. Потім влийте ванільний екстракт.
4. І в кінці додайте тертий кокос. Замішайте тісто.
5. Тепер зробіть з тіста кругле печиво або виберіть іншу форму.
6. Випікайте печиво протягом 12 хвилин при 180 градусах в духовці. Приємного чаювання!