Рецепт Пісочний пиріг з малиновою начинкою фото

Пісочний пиріг з малиновою начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Пісочне тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 4-8
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Це один з десертів, які готуються з дитинства. Тому з приготуванням впорається навіть початківець кулінар. Отже, Вашій увазі смачна випічка до чаю!

Опис приготування:

Такий пиріг можна приготувати з будь-яких ягід. Також замість ягід можна використовувати джем або варення. Найкраще вибирати начинку з кислинкою, так виходить більш гармонійний смак - солодке тісто і ягідна кислинка.

  • Яйце - 2 штуки
  • Вершкове масло - 220 грам
  • Цукор - 200 грам(100 г - в тісто, 100 г - в малину)
  • Борошно - 2 склянки
  • Сода - 1 Щепоток
  • Малина свіжа - 300 грам
  • Крохмаль - 2 Ст. Ложки
пісочний пиріг з малиновою начинкою - фото крок 1
М'яке вершкове масло з'єднайте з яйцями.
пісочний пиріг з малиновою начинкою - фото крок 2
Додайте цукор, борошно і соду. Замісити тісто. Розділіть його на дві нерівні частини. Меншу відправте в морозилку.
пісочний пиріг з малиновою начинкою - фото крок 3
Малину подрібніть в пюре. Додайте крохмаль і цукор. Проваріть трохи до загустіння.
пісочний пиріг з малиновою начинкою - фото крок 4
Більшу частину тесту рівним шаром розподіліть на деку. Зверху рівномірно розподіліть начинку. Зверху натріть тісто з морозилки. Поставте пиріг в духовку, розігріту до 200 градусів на 30 хвилин.
пісочний пиріг з малиновою начинкою - фото крок 5
Готовий пиріг остудіть і розріжте. Приємного чаювання!

Схожі рецепти