Пісочний пиріг з малиновою начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Це один з десертів, які готуються з дитинства. Тому з приготуванням впорається навіть початківець кулінар. Отже, Вашій увазі смачна випічка до чаю!
Такий пиріг можна приготувати з будь-яких ягід. Також замість ягід можна використовувати джем або варення. Найкраще вибирати начинку з кислинкою, так виходить більш гармонійний смак - солодке тісто і ягідна кислинка.
- Яйце - 2 штуки
- Вершкове масло - 220 грам
- Цукор - 200 грам(100 г - в тісто, 100 г - в малину)
- Борошно - 2 склянки
- Сода - 1 Щепоток
- Малина свіжа - 300 грам
- Крохмаль - 2 Ст. Ложки
М'яке вершкове масло з'єднайте з яйцями.
Додайте цукор, борошно і соду. Замісити тісто. Розділіть його на дві нерівні частини. Меншу відправте в морозилку.
Малину подрібніть в пюре. Додайте крохмаль і цукор. Проваріть трохи до загустіння.
Більшу частину тесту рівним шаром розподіліть на деку. Зверху рівномірно розподіліть начинку. Зверху натріть тісто з морозилки. Поставте пиріг в духовку, розігріту до 200 градусів на 30 хвилин.
Готовий пиріг остудіть і розріжте. Приємного чаювання!