Рецепт Пісочний пиріг з ягідної начинкою фото

Пісочний пиріг з ягідної начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Ягоди , Молочні продукти , Фрукти , Пісочне тісто , Лимон
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Коли почався сезон ягід, саме час приготувати пісочний пиріг з ягідної начинкою. За основу береться тісто. Дивіться в моєму рецепті, як приготувати пісочний пиріг з ягідної начинкою будинку.

Опис приготування:

Пісочне тісто, фрукти і заливка поєднуються просто чудово. Особливо, якщо це кислі ягоди. З солодким тестом вони виходять чудовими. Такий пісочний пиріг з ягідної начинкою можна поставити в холодильник, щоб ласувати їм навіть в жарку погоду. Смачного!

  • Борошно - 200 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Цукор - 200 грам(100 гр в тісто)
  • Яйце - 3 штуки(2 - в заливку)
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Вишня - 400 грам
  • Розпушувач - 1 чайних ложок
пісочний пиріг з ягідної начинкою - фото крок 1
1. Робимо класичне пісочне тісто: змішуємо розпушувач, цукор і ванільний цукор.
пісочний пиріг з ягідної начинкою - фото крок 2
2. Натираємо вершкове масло або маргарин на крупну тертку.
пісочний пиріг з ягідної начинкою - фото крок 3
3. Відправляємо в тісто і додаємо борошно. Замішуємо тісто.
пісочний пиріг з ягідної начинкою - фото крок 4
4. Викладаємо тісто у форму для запікання і робимо дірочки виделкою.
пісочний пиріг з ягідної начинкою - фото крок 5
5. Запікаємо трохи нашу основу (близько 10 хвилин), дістаємо і даємо трохи охолонути. Форму краще брати з відстібаються бортами.
пісочний пиріг з ягідної начинкою - фото крок 6
6. Викладаємо у форму вишні (без кісточки) і робимо заливку: змішуємо вершки, цукор, яйця і дві столові ложки борошна, збиваємо все і заливаємо наші вишні.
пісочний пиріг з ягідної начинкою - фото крок 7
7. Відправляємо знову в духовку на 20-25 хвилин. Даємо пирога охолонути і знімаємо форму.
пісочний пиріг з ягідної начинкою - фото крок 8
8. Ось такий гарний виходить пісочний пиріг з ягідної начинкою. Зверніть увагу, що начинка може бути абсолютно будь-який: фрукти або ягоди - не має значення.

Схожі рецепти