Рецепт Літній торт з ягідної начинкою фото

Літній торт з ягідної начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Ягоди , Молочні продукти
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 4 г. 0 хв.

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати річний торт з ягідної начинкою - один з найлегших в приготуванні тортів. Виходить він дуже ніжним, повітряним і солодким, а також красивим в розрізі.

Опис приготування:

Такий по-літньому легкий, повітряний і солодкий торт стане прикрасою вашого столу, так як в розрізі він виглядає просто чудово! Плюс цього рецепта в тому, що в якості начинки ви можете використовувати будь-які ягоди: чорницю, полуницю, шовковицю, черешню, вишню і інші. Якщо для крему ви використовуєте занадто рідку сметану, рекомендую вам скористатися загустителем для вершків. Спробуйте приготувати цей бісквітний торт, це дуже легко і швидко!

  • Яйця - 6 штук
  • Борошно - 100 грам
  • Крохмаль - 100 грам
  • Цукор - 200 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Ванілін - 1/2 чайних ложки
  • Крем - 1 літр
  • Цукрова пудра - 200 грам
  • Загущувач для вершків - 1 Чайна ложка
  • Kubnika - 1 Склянка
  • Чорниця - 1 Склянка
  • Шовковиця - 1 Склянка
літній торт з ягідної начинкою - фото крок 1
1. Мартенс відділи Желтков, збийте їх міксером в стійку піну. Поступово введіть в них цукор. Додайте по одному жовтки.
літній торт з ягідної начинкою - фото крок 2
2. Просійте борошно, крохмаль і розпушувач, додайте ванілін і замісити ложкою тісто. Вилийте тісто в застелену пергаментним папером форму і випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 40 хвилин, після чого залиште бісквіт в духовці на 20 хвилин. Вийміть бісквіт з духовки і дайте йому повністю охолонути.
літній торт з ягідної начинкою - фото крок 3
3. Підготуйте начинку. Для цього збийте міксером сметану з цукровою пудрою і додайте до неї загущувач для вершків (якщо у вас досить густа сметана, цього можна не робити). Наріжте полуницю.
літній торт з ягідної начинкою - фото крок 4
4. Коли бісквіт повністю охолоне, вийміть його з форми і зріжте верхівку. Акуратно, за допомогою ложки вийміть м'якуш з нижнього шару і змастіть його кремом.
літній торт з ягідної начинкою - фото крок 5
5. Викладіть на крем полуницю, чорницю і шовковицю, змастіть їх кремом. Далі викладіть м'якуш і знову ягоди, змащені кремом. Зберіть торт і змастіть його зовні.
літній торт з ягідної начинкою - фото крок 6
6. Прикрасьте торт ягодами і відправте його в холодильник на 2 годину. Смачного!

Схожі рецепти