Рецепт Малиновий торт «літній» фото

Малиновий торт «літній»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Борошно , Пшеничне борошно , Ягоди , Малина
Пісні страви , Веганські страви
На полуденок , На святковий стіл , Літні
Випічка , Солодке , Торти
Кількість порцій: 8
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Торт з ніжним, малиново-сирним кремом ідеально підходить для літа. Основу можна випікати в духовці з даного рецептом або використовувати готове пісочне печиво.

Опис приготування:

Малиново-сирний шар виходить м'яким і ніжним. Желатину додаємо мінімум, 15 грам на 750 мл. Рідини. Тому, крем застигає, але залишається м'яким і нагадує легке суфле.

  • Малина - 400 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Цукор - 1 Склянка(1/3 в тісто, 2/3 в вершках)
  • Вершкове масло - 80 грам
  • Настоянка - 2 Ст. Ложки
  • Борошно пшеничне - 200 грам
  • Розпушувач - 3 грами
  • Сир - 300 грам
  • Крем - 300 мілілітрів
  • Желатин - 15 грам
  • Вода - 100-150 мілілітрів
малиновий торт
Підготуємо інгредієнти.
малиновий торт
У миску насипаємо третину склянки цукру, додаємо яйце і настойку.
малиновий торт
Додаємо м'яке вершкове масло і все перемішуємо блендером.
малиновий торт
Насипаємо борошно і розпушувач. Замішуємо тісто.
малиновий торт
Готове тісто розподіляємо по формі. По периметру робимо бортик. Тісто проколюємо виделкою. Запікаємо при температурі 190-200 градусів близько 12 хвилин.
малиновий торт
Готовий крем. У миску насипаємо сир, сметану і 2/3 склянки цукру.
малиновий торт
Малину перемелює блендером. Жменя ягід залишимо цілими для прикраси торта.
малиновий торт
Перекладаємо перемелені малину в сито і перемішуємо. Малиновий сік додаємо в крем.
малиновий торт
Крем перемішуємо блендером.
малиновий торт
З духовки виймаємо основу для торта і поливаємо її малиновим соком.
малиновий торт
Желатин попередньо замочуємо у воді. Коли він трохи набубнявіє, нагріваємо до температури 70 градусів. Гарячий желатин виливаємо в крем і все добре перемішуємо.
малиновий торт
На основу виливаємо крем, наповнюючи до країв бортика. Відправляємо торт в холодильник на 3 годину.
малиновий торт
Готовий торт перекладаємо на блюдо.
малиновий торт
Прикрашаємо торт ягодами і листочками м'яти.
малиновий торт
Літній малиновий торт готовий. Пригощайтеся!

Схожі рецепти