Полунично-малиновий торт
(покроковий рецепт з фото)
Приємний ягідний мікс найпопулярніших в наших краях полуниці і малини. Торт виходить дуже ніжним, смачним і чудово виглядає на святковому столі.
Торт має дуже приємний смак і безсумнівно вам сподобається. Для приготування бісквіта збийте яйця з цукром і маслом, додайте кефір і борошно, перемішайте. Вилийте тісто у форму і випікання бісквіт до золотистого кольору. Охолодити і razrež'te три корсета. Полуницю порізати на половинки, малину з 2 ложками цукру проваріть на слабкому вогні до розчинення цукру, потім перетріть через сито. Приготуйте крем, збивши вершки з цукровою пудрою і сирним сиром, і желейну заливку. Тепер зберемо наш торт: покладіть один корж у форму, промажьте малиною і кремом, потім накрийте другим, також промажте, покладіть третій - його змастіть тільки залишками малини. У проміжок між тортом і краями форми покладіть полуницю і залийте на половину желе. Поставте в холодильник до повного застигання, потім зробіть другий ряд полуниці і залийте інше желе. Залишками крему і цілими ягодами прикрасьте верх торта і приберіть його на 2-3 години в холодильник для повного застигання. Перед подачею вийміть з форми. Приємного чаювання!
- Вершкове масло - 150 грам
- Сир - 250 грам
- Малина - 200 грам
- Вершки - 330 грам
- Кефір - 100 грам
- Полуниця - 250 грам
- Полуниця желе - 50 грам
- Розпушувач - 10 грам
- Желатин - 10 грам
- Яйця - 3 штуки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 8 Ст. Ложок
- Вода - 400 мілілітрів