Рецепт Полунично-малиновий торт фото

Полунично-малиновий торт
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Тісто , Ягоди , Малина , Полуниця
Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Випічка , Торти
Кількість порцій: 5
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Приємний ягідний мікс найпопулярніших в наших краях полуниці і малини. Торт виходить дуже ніжним, смачним і чудово виглядає на святковому столі.

Опис приготування:

Торт має дуже приємний смак і безсумнівно вам сподобається. Для приготування бісквіта збийте яйця з цукром і маслом, додайте кефір і борошно, перемішайте. Вилийте тісто у форму і випікання бісквіт до золотистого кольору. Охолодити і razrež'te три корсета. Полуницю порізати на половинки, малину з 2 ложками цукру проваріть на слабкому вогні до розчинення цукру, потім перетріть через сито. Приготуйте крем, збивши вершки з цукровою пудрою і сирним сиром, і желейну заливку. Тепер зберемо наш торт: покладіть один корж у форму, промажьте малиною і кремом, потім накрийте другим, також промажте, покладіть третій - його змастіть тільки залишками малини. У проміжок між тортом і краями форми покладіть полуницю і залийте на половину желе. Поставте в холодильник до повного застигання, потім зробіть другий ряд полуниці і залийте інше желе. Залишками крему і цілими ягодами прикрасьте верх торта і приберіть його на 2-3 години в холодильник для повного застигання. Перед подачею вийміть з форми. Приємного чаювання!

  • Вершкове масло - 150 грам
  • Сир - 250 грам
  • Малина - 200 грам
  • Вершки - 330 грам
  • Кефір - 100 грам
  • Полуниця - 250 грам
  • Полуниця желе - 50 грам
  • Розпушувач - 10 грам
  • Желатин - 10 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 8 Ст. Ложок
  • Вода - 400 мілілітрів
полунично-малиновий торт - фото крок 1
Збийте яйце 6 ложками цукру і маслом, додайте кефір і борошно, перемішайте. Вилийте тісто у форму і випікання бісквіт при температурі 180 градусів до золотистого кольору.
полунично-малиновий торт - фото крок 2
Полуницю порізати на половинки, малину з 2 ложками цукру проваріть на слабкому вогні до розчинення цукру, потім перетріть через сито.
полунично-малиновий торт - фото крок 3
Для крему збийте вершки з цукровою пудрою, не зупиняючи збивання введіть сирний сир. Желатин розчиніть у невеликій кількості води, змішайте з желе і прогрійте на слабкому вогні. Бісквіт розрізати на 3 частини. Покладіть одну частину в форму, промажьте малиною і кремом, потім накрийте другою, також промажте, покладіть третю частину - її змастіть тільки залишками малини.
полунично-малиновий торт - фото крок 4
У проміжок між тортом і краями форми покладіть полуницю і залийте на половину желе. Поставте в холодильник до повного застигання, потім зробіть другий ряд полуниці і залийте інше желе. Залишками крему і цілими ягодами прикрасьте верх торта і приберіть його на 2-3 години в холодильник для повного застигання. Перед подачею вийміть з форми.

Схожі рецепти