Полунично-банановий торт 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Полунично-банановий торт - дуже смачний і солодкий десерт, який обов'язково Вам сподобається. М'який бісквіт + свіжі ягоди полуниці + банан + ніжний сметанний крем = ідеальний святковий торт!
Приготуємо полунично-банановий торт в домашніх умовах. Насамперед потрібно спекти бісквіт, потім його остудити і розділити на кубики. Потім приготувати сметанний крем. Форму для торта застилає харчовою плівкою, викладаємо в неї порізану бісквіт, полуницю і банан. Заливаємо сметанним кремом і ставимо на ніч у холодильник для застигання. Вранці акуратно перевертаємо торт на тарілку, прикрашаємо його свіжими ягодами і подаємо на стіл. Хай щастить! 
- Яйця - 5 штук
 - Борошно - 1 Склянка
 - Цукор - 1 Склянка(+ 1 стакан для крему)
 - Сода - 0, 5 чайних ложки (гашене оцтом)
 - Крем - 500 грам
 - Желатин - 20 грам
 - Полуниця - 300 грам
 - Банан - 2 штуки
 

Збиваємо яйця з цукром, вводимо просіяне борошно і додаємо гашене соду. Замішуємо тісто і виливаємо його в форму, застелену папером для випічки. Випікаємо бісквіт 30 хвилин, температура 200 градусів. Готовність перевіряйте зубочисткою, якщо вона суха - бісквіт готовий. Витягуємо бісквіт з духовки і охолоджуємо, а потім ріжемо кубиками.

Банани очищаємо і нарізаємо маленькими кубиками.

Ягоди полуниці промиваємо і перебираємо, найбільші розрізаємо навпіл.

Сметану збийте з цукром.

Желатин розчиняємо в гарячій воді (0, 5 склянки). Потім вливаємо желатин до сметанною масі, ретельно перемішайте.

Змішайте бісквіт, полуницю і банан.

Форму для торта застилає харчовою плівкою. Змішуємо в формі сметанний крем з бісквітом, бананом і полуницею. Ставимо форму на ніч в холодильник.

Вранці перевертаємо торт на тарілку. Прикрашаємо верхівку свіжою полуницею. Смачного!