Полунично-банановий пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Полунично-банановий пиріг - ідеальна домашня випічка, насичена, соковита і дуже солодка. Пиріг підійде як на кожен день, так і для святкового столу. Рекомендую для діточок і дорослих!
Приготуємо полунично-банановий пиріг в домашніх умовах. Замісити м'яке еластичне тісто. Розкачайте і помістіть його в форму, зробивши невеликі бортики. Полуницю змішайте з цукром. Викладаємо ягоди поверх тесту, додавши порізаний кільцями банан. Якщо залишилося зайве тісто, прикрасьте ним пиріг, зробивши так звану "решітку" . Пиріг запікають у духовці приблизно 20-30 хвилин. Хай щастить!
- Борошно - 1 Склянка
- Вершкове масло - 120 грам
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 80 грам
- Крохмаль картопляний - 80 грам
- Банан - 1 штука
- Полуниця - За смаком
За допомогою блендера перемішайте яйце, цукор і розтоплене вершкове масло.
Додайте борошно і крохмаль, перемішайте.
Замісити м'яке еластичне тісто.
Розкачуємо приготоване тісто і викладаємо його у форму, щільно утрамбувати і зробивши бортики.
Полуницю промиваємо і перебираємо, razrezaem половинки. Змішуємо ягоди з цукром.
Кладемо полуницю на тісто, зверху викладаємо банан, порізаний кільцями.
Якщо залишилося зайве тісто, можна прикрасити їм пиріг, зробивши зверху решітку.
Випікаємо пиріг в духовці приблизно 20-30 хвилин до красивого рум'яного кольору.
Смачного!