Рецепт Пісочний пиріг з лимонною начинкою фото

Пісочний пиріг з лимонною начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Фрукти , Пісочне тісто , Лимон
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо є бажання поласувати випічкою, краще за все не бігти в найближчий магазин, а дізнатися, як приготувати пісочний пиріг з лимонною начинкою будинку. Це відмінне ласощі для всієї родини!

Опис приготування:

1. Для тіста знадобиться розм'якшити маргарин в мікрохвильовці, змішати його з яйцями, содою, борошном і цукром. Заважати потрібно недовго. Більше половини тесту слід викласти у форму і руками розтягнути його там, акуратно сформувати бортики, це основа майбутнього пирога.

2. Ретельно вимиті лимони разом з цедрою, але без кісточок потрібно прокрутити в м'ясорубці або в комбайні з цукром.

3. Отриману начинку слід акуратно викласти на пиріг, НЕ zalezaya для bortiki. Перед викладанням варто перевірити, щоб в тесті не утворилися дірки, в них начинка може витікати і підгорати.

4. Залишок тесту знадобиться для прикраси. З нього можна сплести косички, скачати джгутики або ж просто порізати на рівні смуги, які слід скласти сіткою.

5. У розігріту духовку пиріг ставиться на півгодини, посередині приготування можна змастити яйцем, щоб тісто виглядало яскравіше, - і смачний кислувато-солодкий пиріг готовий! пробуйте!


  • Маргарин - 200 грам
  • Цукор - 25 грам (для начинки)
  • Яйця - 2 штуки
  • Сода - 1 щіпка
  • Мука - 2, 5 склянки
  • Лимон - 2 штуки
  • Цукор - 1, 5 склянки
1. Для тіста знадобиться розм'якшити маргарин в мікрохвильовці, змішати його з яйцями, содою, борошном і цукром. Заважати потрібно недовго. Більше половини тесту слід викласти у форму і руками розтягнути його там, акуратно сформувати бортики, це основа майбутнього пирога.

2. Ретельно вимиті лимони разом з цедрою, але без кісточок потрібно прокрутити в м'ясорубці або в комбайні з цукром.

3. Отриману начинку слід акуратно викласти на пиріг, НЕ zalezaya для bortiki. Перед викладанням варто перевірити, щоб в тесті не утворилися дірки, в них начинка може витікати і підгорати.

4. Залишок тесту знадобиться для прикраси. З нього можна сплести косички, скачати джгутики або ж просто порізати на рівні смуги, які слід скласти сіткою.

5. У розігріту духовку пиріг ставиться на півгодини, посередині приготування можна змастити яйцем, щоб тісто виглядало яскравіше, - і смачний кислувато-солодкий пиріг готовий! пробуйте!

Схожі рецепти