Рецепт Тарт з лимонною начинкою фото

Тарт з лимонною начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Борошно , Молочні продукти , Фрукти , Вершкове масло , Лимон
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл , День народження
Випічка , Солодке , Торти
Кількість порцій: 8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Коли в десерті або випічці поєднується солодкий і кислий смак, то це обов'язково буде смачно! Тому без цитрусових не обійтися. Трохи цедри і соку - і вже заграло все по-іншому. Перевірте це!

Опис приготування:

Сьогодні, наприклад, я пропоную вам дізнатися про те, як приготувати тарт з лимонною начинкою. Вона буде на основі вершків з ванільним доповненням. І це виходить неймовірно ніжно і повітряно. Інгредієнти тануть у роті, а тісто зовні тільки підкреслює текстуру і смак. Якщо прикрасите пиріг вершками, то його можна подати на свято.

  • Борошно пшеничне - 190 грам(150 г - в тісто, 40 г - в начинку)
  • Вершкове масло - 220 грам(120 г - в тісто, 100 г - в начинку)
  • Вершки нежирні - 320 мілілітрів
  • Цукор білий - 300 грам(1 немає. Ложка - в тісто, інше - в начинку)
  • Яйце - 4 штуки
  • Цедра лимону - 2 чайних ложки
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Лимонний сік - 2 чайних ложки
  • Вода холодна - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 0, 6 чайних ложки(1 щіпка - в начинку, інше - в тісто)
тарт з лимонною начинкою - фото крок 1
1. Почніть з приготування тіста. У великій мисці змішайте сіль, цукор і борошно.
тарт з лимонною начинкою - фото крок 2
2. Потім додайте олію кубиками. Перетріть інгредієнти в крихту.
тарт з лимонною начинкою - фото крок 3
3. Далі додайте води і замішати тісто руками. Залиште його відпочити на 30 хвилин.
тарт з лимонною начинкою - фото крок 4
4. Потім розкачати тісто в тонкий пласт.
тарт з лимонною начинкою - фото крок 5
5. І розкладіть основу в круглу форму для випічки. Залиште тісто на 20 хвилин при кімнатній температурі.
тарт з лимонною начинкою - фото крок 6
6. Поки зробіть начинку. Перемішайте цукор, сік і цедру лимона, яйця, сіль, ванілін, вершки і м'яке масло. Зробіть єдину консистенцію.
тарт з лимонною начинкою - фото крок 7
7. Влийте начинку в тісто.
тарт з лимонною начинкою - фото крок 8
8. Запікайте тарт 15 хвилин при 190 градусах, а потім - 35 хвилин при 160 градусах. Подавайте випічку в охолодженому вигляді. Приємного чаювання!

Схожі рецепти